• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Hırslarımız bugün ön plana çıkacak FİLİZ ÖZKOL

Hırslarımız bugün ön plana çıkacak

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.08.2009, 00:00
Değer yargılarımızı sorgulayacağımız bir gün yaşayacağız. Toplumsal hırslarımız ön plana çıkacak. Kişisel düşüncelerin öne çıkmasıyla sosyal yaşantımızda kargaşalar oluşacak. Herkesin kendi düşüncelerini savunduğu bir pota oluşturacağız. Başkalarının işimize karışmasından rahatsız olacak, hatta bazı konularda inatçı davranacağız. Her türlü aktivitenin belli bir düzen içinde yapılması ve şirketler arası yazışmaların güncellik kazanacağı bir gün. Ev değişimleri ve emlak alım satımları gündeme gelecek.
Bugün doğanlar; hayal güçleri yüksek kişilerdir. Kendilerini hiç kimseyle kıyaslamaktan hoşlanmazlar ve bu tür rekabet ortamları onları çok sinirlendirir. Deneysel ve bilimsel konulara olan merakları kadar, doğaüstü olaylara karşı da ilgilidirler. Yaşamlarında kendilerine ün getirecek, sıradışı meslekleri olacaktır. Seçici ve inceleyicidirler. Çok yetenekli oldukları için, her işte başarı gösterirler. Düşündüklerini ispatlı bir şekilde açıklarlar. Dostluklarında çok güçlüdürler.
KOÇ:
Bugün, duygularınızı bastırmak ve içselliğinizi yeniden gözden geçirmek istiyorsunuz. İnce planlarınız var fakat çalışmalarınızı düzenlerken, kişisel özelliklerinizi göz önünde bulundurmalısınız.
BOĞA:
Kalabalıktan zevk alacağınız bir gün. Arkadaşlarınızla bir araya gelip değişik konular üzerinde tartışabilirsiniz. Onların fikirleri size ilginç gelebilir fakat, söz vermeden önce düşünmelisiniz.
İKİZLER:
Toplumsal başarınızı ortaya çıkaracak çalışmalar için gerekli enerjiye sahipsiniz. Bugün, bulunacağınız ortamlarda her türlü fikre açıksınız. İş konusunda daha sıkı bir disipline ihtiyacınız var unutmayın.
YENGEÇ:
Duygusal inadınızı bir kenara bırakarak, yaşamınızda yeni bir bakış açısı geliştirin. Bugün, Ay'ın bulunduğu konum, idealleriniz konusunda size daha esnek bir görüş sunuyor.
ASLAN:
Bugün, kırılgan bir gününüz. Kalabalık ortamlarda bile yalnızlık duygusuna kapılmanızın tek nedeni, fedakarlıklarınızın karşılığını göremediğinizi zannetmeniz. Bazen haksız da sayılmazsınız.
BAŞAK:
Duygularınızda beklediğiniz karşılığı görmek için beklemeniz gerek. Aşkta fazla detaycı ve eleştirici bir şekilde davrandığınız sürece, olayların olumsuz yönlerini görmeye devam edeceksiniz.
TERAZİ:
Dengeli tavırlarınızı unutacak olaylarla karşılaşmanız mümkün. Kendinizi farklı hissedebilirsiniz. Bugün, çalışma ortamınızdaki olumsuzluklardan etkilenebilirsiniz. Aldırmamayı bir türlü öğrenemediniz.
AKREP:
Duygusal enerjinizi doğru kullanacağınız özel günlerden biri. Çevrenizdeki hiçbir olaya duyarsız kalamayacağınız bir gün. Partnerinizin romantik yaklaşımlarından etkileneceksiniz.
YAY:
Kaoslara kapılmadan mantıklı düşünmeniz gereken bir gün. Bugün, fazla alıngan davranıyorsunuz. Yapacağınız fedakarlıkların yanlış anlaşılması sonucunda derin düşünceler içinde olabilirsiniz.
OĞLAK:
Her konuda mantıklı ve doğal olmanızdan dolayı, bugün birçok dostunuzdan davet alabilirsiniz. Sizi farklı kılan sadeliğinizle gireceğiniz ortamlara yeni bir sunuş getireceksiniz.
KOVA:
Düşünmek istemediğiniz konuların güncellik kazanmasından çekiniyor gibi bir tavrınız var. Bugün, iletişim içinde olduğunuz kişilerle maddi konuları gündeme getirmek isteyeceksiniz. Sabırlı olmalısınız.
BALIK:
Siz duygu insanısınız. Bugün, partnerinizle yaşayacağınız olaylar sizi rahatsız edebilir. Onun kişisel sorunlarından etkilenmek istemiyorsunuz. Fakat duygusal nedenler sizi birbirinize daha da yaklaştırıyor.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA