• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Beklediğimiz mutlu haberleri alacağız FİLİZ ÖZKOL

Beklediğimiz mutlu haberleri alacağız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.09.2009, 00:00
Hızlı hareket etmemiz gereken bir gün. Kısa sürede çözümlememiz gereken sorunlar gündeme gelecek. Deniz yollarını kapsayan yolculuklar söz konusu. Devletler arası taşımacılıkla ilgili gizlilikler kafaları karıştırabilir. Yasa dışı örgütlenmelerde dikkat edilmesi gereken durumlar ortaya çıkabilir. Ev ve emlakla ilgili bir işimiz veya yapılanma söz konusu ise, bütçemizi aşan ekstra masraflar canımızı sıkabilir. Faturalarımız ve gözümüzden kaçan borçlar kapımızı çalabilir. Yollardan beklediğimiz mutlu haberleri alacağız. Güven duygumuzun bizi olumlu bir şekilde yönlendireceği özel günlerimizden biri.
Bugün doğanlar; aile bağlarına önem verirler. Hafızaları çok güçlüdür ve anılarına olan bağlılıkları yüzünden eski dostlarından asla kopamazlar. İnsancıl yapılarından dolayı toplumsal olaylarda başarılı çalışmalar yaparlar. Çok yönlü kişilerle bir arada olmaktan hoşlanırlar. Yatırımcı bir kafaya sahiptirler ve para biriktirmekten hoşlanırlar. Emlak alım satımlarında oldukça başarılıdırlar. Yaşamları konusunda, oldukça seçicidirler. Pratik ve sıradışı bir yapıları vardır. Ele aldıkları konularda, başarısızlığa tahammülleri yoktur. Anlamlı bir yaşam arzularlar.
KOÇ:
Yakın dostlarınızın size destek vereceği yeni konular gündeme gelecek. Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok ve temkinli yapınızı her zamanki gibi ispat edeceksiniz.
BOĞA:
Dengeli yapınız yüzünden, her olaya oto kontrol sisteminiz dahilinde, akıllıca çözümler getiriyorsunuz. Ailenizle birlikte güç oluşturacak ve sevdiklerinizin menfaatleri çerçevesinde olaylara el atacaksınız.
İKİZLER:
Ani tepkileriniz yüzünden yorgun düşebilirsiniz. Bugün, duygusal konularda yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Aşırı çalışmanız gereken bir gün. Enerjinizi bölmeden yoğunlaşmalısınız.
YENGEÇ:
Her an gelişen yeni fırsatlar karşısında, kendinizi daha iyi yönlendirebiliyorsunuz. Fiziksel özelliğinizi maddesel kazançlarınızla paralel bir şekilde destekleyeceğiniz bir gün.
ASLAN:
Düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Bugün, size sunulacak teklifler karşısında bocalamalar geçirmeniz mümkün. Kazançlarınızla ilgili küçük detaylar kafanızın karışmasına neden olacak.
BAŞAK:
Duygu yüklü bir gün. Geçmişle ilgili konuların kafanıza takılmasına izin vermemelisiniz. Ay burcunuzda bulunurken, sizi ve çevrenizi sınama şansı verirken, kendinizi aşma konusunda sizi daha da güçlendiriyor.
TERAZİ:
Alınganlık gösterebileceğiniz bir gün. İlişkilerinizin olumsuz etkilenmesini istemiyorsanız, enerjinizi sportif olaylarda kullanmalı ve arkadaşlarınızın kalbini kıracak konuşmalar yapmamalısınız.
AKREP:
Canlı ve neşeli bir gününüzdesiniz. İsteklerinizde bazı uçukluklar var. Entelektüel çalışmalara önem vermeniz, içsel enerjinizin güçlenmesine neden oluyor. Bugün şartlarınızı en güzel şekilde kullanacaksınız.
YAY:
Toplumsal konularda sezgilerinizin çok güçlü olduğu bir gün. Bugün, partnerinizin fikirlerinden olumlu etkileneceksiniz. Aşk ve sosyal yönleriniz ilginç bir şekilde ortaya çıkıyor.
OĞLAK:
Bugün, çevresel koşullarınızı yeniden irdeleme ihtiyacı içindesiniz. Güven duygunuzun pekişmesi, biraz da sizin tutumunuzla ilgili gelişiyor. Yaşadığınız olaylara isteksiz bir şekilde yaklaşıyorsunuz.
KOVA:
Zihinsel yoğunluk yaşadığınız bildiğiniz halde, sorumluluk almaya devam ediyorsunuz. İş potansiyelinizin mükemmel olduğunu görüyor ve son günlerde gereğinden fazla kendinize yükleniyorsunuz.
BALIK:
Bugün güçlü bir mantık içindesiniz. Düşüncelerinizin yeniliklerle pekişeceği bir gün. Bir akrabanızın sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Küçük seyahatler söz konusu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI