• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Dargınlıkların son bulacağı bir gün FİLİZ ÖZKOL

Dargınlıkların son bulacağı bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.10.2009, 00:00
Bugün duygularımıza hakim olmasını bilmeli ve öfkeli davranışlardan sakınmalıyız. Uzun süredir dargın olduğumuz dostlarımızı arayabilir ve köprüleri kendimiz atabiliriz. Geleneksel davranış biçimlerin benimseneceği bir gün. Devlet tahvilleri, bonolar, yatırım fonları güncellik kazanacak. Toprak işleri ve çiftçiler için uygun bir gün. Duygusal yaşantımızda bazı güçlü kararlar alabileceğiz. Süregelen ilişkilerimiz için önemli günlerden biri. Bugün her konuda mantık kazanırken, içsel duygularımızı saklayabiliriz. Babadan kalma mülkü olanlar, bu konuda gerekli işlemleri yapacaklar. Evlerini satmak istiyorlarsa, başarılı olacaklar.
Bugün doğanlar; ince düşünceli ve sempatik kişilerdir. Aşk konularında dikkatsizce hareket ettikleri için sansasyonal konulara hedef olabilirler. Yine de sempatik yapılarından dolayı olayları çabuk toparlamasını bilirler. Dış görünüşlerine çok önem veririler. Doğuştan bir aristokrat havaları vardır. Çekici ve ilginç kişilerdir. Sanatsal olaylar ilgilerini çeker ve soyut kavramlarla uğraştıkları zaman daha mutlu olurlar. Zihinsel başarıları çok yüksektir. Araştırmaya heveslidirler. Dostluk duyguları çok gelişmiştir. İletişim konularında oldukça başarılıdırlar. Disiplinden hoşlanmadıkları için işlerine hiç kimseyi karıştırmak istemezler.

KOÇ:
Kişisel çekiciliğinizi karşı cins üzerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu günde, iş birliğine çok önem vereceksiniz. Maddi konularda inatla şansınızı deneyeceksiniz. Yaşam enerjiniz güçleniyor.
BOĞA:
Duygusal konularda inatçı davranarak, sevdiğiniz kişi ile aranızda problemlerin oluşmasına neden oluyorsunuz. Her ikinizin farklı konuları savunması ve ödün vermemezi tartışmaları çözümsüz kılıyor.
İKİZLER:
Yaşam enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Birçok işi bir arada yapmanın keyfini yaşayacaksınız. Yaratıcılık dürtülerinizi istediğiniz alanda kullanabilir, bir çok yeni iş için başlangıçlar yapabilirsiniz.
YENGEÇ:
Maddi konularda doğru kararlar alacak, birikime ve yatırıma önem vereceksiniz. Ailenizle ilgili aktiviteler önem kazanabilir, onlarla yapacağınız olumlu işbirlikleri sizi oldukça mutlu edecek.
ASLAN:
Çevrenizle duygusal işbirliği içinde olduğunuz zaman kendinizi çok mutlu hissediyorsunuz. Çevresel sorumluluğunuzun farkındasınız. Yaptığınız işlerde girişimciliğiniz size avantaj kazandıracak.
BAŞAK:
Bugün gezegenlerin çoğu madde evinizde birikerek, bu konuların önem kazanmasına neden olacak. Görüştüğünüz kişilerle kazançlar konusunda iş birliği kurarak, kendi fikirlerinizi benimseteceksiniz.
TERAZİ:
Bugün inanılmaz bir enerjiye sahipsiniz. Düşündüğünüz her şeyi yapıcı bir şekilde yaşama geçirme savaşı içinde olacak ve hızlı iletişim zinciri kuracaksınız. Yapmak istediğiniz çok şey var.
AKREP:
Kişisel başarınızı artırma yolunda yapacağınız olumlu gelişmeler sizi bekliyor. İsteklerinizde ısrarcı davranmakla birçok sorunun altını çiziyor ve gündeme gelmesine neden oluyorsunuz.
YAY:
Uzun süredir beklediğiniz şartların kendiliğinden oluşması sizi şaşırtabilir. İçsel enerjinizi artıracak olaylar peşinde olabilirsiniz. Bulunduğunuz şartları sosyal yönüyle de değerlendirmelisiniz.
OĞLAK:
Bilinçaltındaki başarı hırsınızı yaşama geçirme konusunda verdiğiniz savaş, biraz da çevresel koşulları doğru kullanmanızdan geçiyor. Mesleki başarınızı ortaya çıkaracak duygusal motivasyona ihtiyacınız var.
KOVA:
Bugün çevresel koşulların olumlu etkileri sizden yana. Terazide ilerleyen ay, özgürlük sınırlarınızı aşarak kendinizi daha da iyi ifade edeceğiniz koşulları sunuyor. Güzel işler yapacaksınız.
BALIK:
Ani öfkeden kaçınmalısınız. Sakin yapınıza yakışmayan davranışlar, sizi bile şaşırtıyor. Olayları değerlendirmeyi öğrenmeniz gerekir. Mantıksal olaylara duygu karıştırdığınız zaman zorlanıyorsunuz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA