• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bugün düşüncelerimiz geçmişe takılabilir FİLİZ ÖZKOL

Bugün düşüncelerimiz geçmişe takılabilir

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.05.2010, 00:00
Bugün duygusal yaşantımızda birçok problem yaşayabiliriz. Olayları kafamıza takacağımız bir gün içindeyiz. Eski sorunlarımız aklımızı karıştırabilir. Uzun süredir görmediğimiz dostlarımız bizi arayabilir. Bazılarımız heyecanlarımıza kapılabiliriz. Disiplin duygumuzu zorlayacak olaylarla karşılaşabiliriz. Alışkanlıklarımızla yenilikler arasında kalabiliriz. Mutlu olduğumuz anlarda bile kafamız geçmişe takılacak. Maddi sorunlarımızı irdelememiz gereken bir gün. Yeni iş anlaşmalarına açık olmamıza rağmen alışkanlıklarımızdan da kopmak istemeyeceğiz.
Bugün doğanlar; pratik ve sıra dışı kişilerdir. Kendileriyle aynı görüşte olmayanlarla ilişki kurmakta zorlanırlar. Günlük yaşamlarında planlı programlı yaşayan kişilerden hoşlanmazlar. Hırslı yapıları ile tatmin olmaya ihtiyaç duyarlar. Zevkleri oldukça kalitelidir. Özgürlüklerine çok düşkün oldukları için, kolay evlenmezler. Madde, akıl ve kariyer onlar için çok önemlidir. Bağımsızlık duygularını bastırmak zorunda kalırlarsa, fiziksel olarak çok çabuk hastalanırlar. Duygusal yaşamlarını herkesle paylaşmazlar ve özel dostlara ihtiyaç duyarlar. Duygularını gizlemeyi iyi bilirler.

KOÇ:
Düşüncelerinizde ısrar etmeyi yeğlediğiniz gün içinde, kişisel başarınızın sizi mutlu ettiğini göreceksiniz. Çevrenizle iddialaşmayı sevmeniz, güven duygunuzun güçlü olduğunu gösteriyor.
BOĞA:
Duygularınızı gizlemek sizi rahatsız ediyor. Bugün Aslan'da ilerleyen Ay'dan aldığınız etkiler sayesinde, daha cesaretli davranabilirsiniz. Paylaşım konusunda rahat davranmalı ve çevrenize güvenmelisiniz.
İKİZLER:
İçinizdeki coşkuyu paylaşmanız gereken bir gün. Arkadaşlarınızın farklı düşünceleri sayesinde, yeniden motive olacağınız konular peşindesiniz. Maddi kaynaklarınızı gözden geçirin ve yeni teklifler düşünün.
YENGEÇ:
Bugün, verdiğiniz sözleri yerine getirme konusunda zorlanacaksınız. Arkadaşlarınızın aktivitelerine katılmak için, birçok geçerli nedeniniz var. Bahaneler yaratarak, kendi kabuğunuza çekilmemelisiniz.
ASLAN:
Ay burcunuzda ilerlerken, romantik ve duygusal yönlerinizi ön plana çıkarıyor. Geçmiş bağlarınızı yeniden gözden geçirirken, hatalarınızı da düşünmelisiniz. İlişkilerinizde güvensiz oluşunuz sorun yaratıyor.
BAŞAK:
Sorumluluk sınırınızı zorlayacak çalışmaları kendinize seçerek, çevrenizi olumlu bir şekilde etkiliyorsunuz. Bugün, olaylara kısa yoldan çözüm getireceksiniz. Gergin davranışlarınızla dikkat çekebilirsiniz.
TERAZİ:
Açık fikirli yapınızı bilenler, bugün içe kapanık ve gizemli davranışlarınızı yanlış yorumlayabilir. Araştırmacı yapınızın ön plana çıkmasıyla, derinlemesine düşündüğünüz bir gün içindesiniz.
AKREP:
Kendinizi ifade ederken, ketum davrandığınız için, çevrenizde bir giz oluşturuyorsunuz. Duygusal tatmin sağlayacağınız işler yapmak istiyor, ortaklıklar konusunda taviz vermek istemiyorsunuz.
YAY:
Enerjinizi olumlu yönlendireceğiniz bir gün. Zorlamalar karşısında kendinizi çok iyi frenlemelisiniz. İsteklerinizdeki artışlar doğrultusunda kendinizi kanalize ettiğiniz zaman, başarınız artıyor.
OĞLAK:
İçinizde fırtınalar koparken, çevrenize gülücükler dağıtmak sizi zorluyor. Bugün duygularınızı kimseyle paylaşmak istemiyor ve çevrenizi içinizden yargılıyorsunuz. İş yaşamınızda daha esnek olmalısınız.
KOVA:
Partnerinizden beklediğiniz güven duygusunun önemli olduğu bir gün. Bugün ilişkinizi gözden geçirerek, öfkenizin kaynağını bulabilirsiniz. Gizli hislerinizin sizi rahatsız etmesine izin vermemelisiniz.
BALIK:
Bugün duygusal yapınızı zorlayacak kararlar alabilirsiniz. Üstün yetenekli kişilerle birlikte çalışmaktan hoşlandığınız gerçek. Fakat bu tarz kişilerin orijinal düşüncelerine de saygı göstermelisiniz.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI