• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bütçemizi yeniden gözden geçirmeliyiz FİLİZ ÖZKOL

Bütçemizi yeniden gözden geçirmeliyiz

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.06.2010, 00:00
Bugün, önceki günlerde başlattığımız işleri tamamlama fırsatı bulacağız. Kalite peşinde koşarak verimimizi artırmanın yeni yollarını arayacağız. Sosyal çalışmalarımız hızlanacak. Telefon görüşmelerimiz artıyor. Sıra dışı harcamalarımız için, bütçemizi mutlaka yeniden gözden geçirmeliyiz. Sevdiklerimize ve özel kişilere hediye vermek isteyeceğiz. Özellikle çekiciliğimizi çok kolay çevremize yansıtabileceğimiz ve içsel enerjimizin yüksek olduğu bir gün. Ayrıca çocuklara yönelik aktivitelerin gündeme gelmesi de söz konusu olacak.
Bugün doğanlar; şanslı kişilerdir ve her konuda kendilerine güvenirler. Çok gelişmiş bir sorumluluk anlayışları vardır. Çevrelerine daima dürüst, adil ve yardımsever davranırlar. Risk almayı severler. Sezgisel güçleri sayesinde kendilerinden gizlenen her türlü olayı hemen algılarlar. Dikkatli olmak yaşantılarında önemli bir yer tutmaz. İnatçı yapıları yüzünden onları ikna etmek zordur. Hiç kimsenin cesaret edemeyeceği konuların içine girebilirler. Gezip görmek, seyahat etmek, dış ülkelerle bağlantıda olmaktan çok hoşlanırlar.
KOÇ:
Fikirleriniz bazılarına ters gelebilir. Özgürce hareket etmek isteyeceğiniz bir gün içindesiniz. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi aşma çabası içinde, şartlarınızdan şikayetçi olabilirsiniz.
BOĞA:
Düşüncelerinizden ödün vermeyen bir yapınız olmasına rağmen, gün içinde hatalarınızı gözden geçirme ihtiyacı içinde olacaksınız. Coşkularınızın sizi yönlendirmesinden hoşlanıyorsunuz.
İKİZLER:
Bugün, çekiciliğinizle dikkat çekeceksiniz. Her zamanki gibi yanlış anlaşılmaktan çekiniyorsunuz. Kendinize güvenmeniz gerektiğinin farkındasınız. Yatırımlarınız için biraz daha beklemelisiniz.
YENGEÇ:
Romantik yönleriniz ortaya çıkıyor. Partnerinize karşı anlayışlı olmanız gereken bir gün. İddiacı yönleriniz küçük tartışmalara neden olabilir. İlişkilerinizde, karşı tarafın etkisi altındasınız.
ASLAN:
Yakın dostlarınızdan destek görmek sizi güçlendiriyor. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda fikirlerinize ihtiyaç duyan kişiler olacak. Akıllı yaklaşımlarınız her zaman takdir görüyor.
BAŞAK:
Takıntılı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Arkadaşlarınızın sunacağı tekliflere hazır olun. İhmal ettiğiniz işlerinizin size sorun yaratmasını istemiyorsanız, verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz.
TERAZİ:
Maddi konularda istediğiniz bolluğa kavuşmak için, başlattığınız çalışmalara yeni bir yön vermek isteyeceksiniz. Bugün, ilişkilerinizde beklediğinizi güven duygusunu abartabilirsiniz.
AKREP:
Sınırlı koşullarınızdan sıkılıyorsunuz. Kendinizi aşma konusunda mücadele gücü ve cesarete sahip olsanız bile, geleneksel yapınızı bozmak istemiyorsunuz. AilenizDe sürpriz olaylara hazırlıklı olmalısınız.
YAY:
Bugün çekiciliğinizden eminsiniz. Kendinizi her zamankinden çok daha rahat ifade edebiliyorsunuz. Partnerinizle zihinsel aktivitelerinizi birleştirme çabası içindesiniz. Çılgınlıklar söz konusu.
OĞLAK:
Duygularınızda hata yapmamaya özen göstermelisiniz. Bugün, kendinizi aşma konusunda birçok şey yapabilirsiniz. Uzun süredir şartlandığınız kurallarınızı bir kenara iterek, daha özgürce konuşabilirsiniz.
KOVA:
İdeallerinizi yeniden gözden geçirmek ve kendinizi yenilemek isteyeceksiniz. Bugün işinizle ilgili güçlü bir motivasyon desteğine ihtiyacınız var. Ailenizle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz.
BALIK:
Ruhsal anlamda kendinize güveniyor ve yaşama farklı bakıyorsunuz. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün ve karşınızdaki kişilerin düşüncelerini kolay hissetmeniz, huzursuz olmanıza neden oluyor.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI