• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Sürüncemede kalan işlerimiz bitecek FİLİZ ÖZKOL

Sürüncemede kalan işlerimiz bitecek

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.06.2010, 00:00
Bugün yargılama yeteneğimiz güçleniyor. Derin sezgilerimizi daha da yoğunlaştırarak belki de, şimdiye kadar hiç denemediğimiz konularda çığır açacağız. Yöneticiler için iyi bir gün. Eski alışkanlıklarımızı terk edebilir ve çevremizi şaşırtabiliriz. Bazılarımız eşlerinden ve birlikte çalıştıkları kişilerden önemli destekler alacaklar. Bir süredir sonuçlanmayan hukuksal sorunlarımız artı veya eksi bir şekilde bitecek. Uzun süredir satılmayan bir emlak veya evimizi varsa bugün satabiliriz. Bazılarımız uzak yollardan bekledikleri mirasları alabilecekler.
Bugün doğanlar; edebiyat ve sanat ağırlıklı konularla ilgilenirlerse, yaşamda başarılı olurlar. Meslek seçimlerinde marjinal davranabilir ve hareketli olmayı yeğlerler. Partnerlerinin onların yanında hiç canları sıkılmaz. Oyalayıcı ve komik bir tarzları vardır ve olayların mizahi yönlerini çok hızlı görürler. El becerileri güçlüdür. Değişik hobi çalışmalarına yönelmelidirler. Toplumsal zekaları yüksek ve sezgileri güçlüdür. Hafızaları güçlü olup, bilgilerine güvenirler. Geç yaşta evlenebilirler. Entelektüel yapıları ile toplumda iyi yerlere gelirler. Çok ince, sempatik ve iyi yürekli kişileridir. Neşeli ve yaşam zevki ile dolu oldukları için, dost çevreleri oldukça geniştir.

KOÇ:
Çevrenizle bütünleşmek için hiçbir fırsatı kaçırmadığınız bir gerçek. Bu dönem, size rahatsızlık veren konulardan uzak kalmalısınız. Karşınıza çıkan her konu, daha sonra başınızı ağrıtacaktır.
BOĞA:
Duygusal sorunlardan kaynaklanan takıntılarınız var. Bugün karşılaştığınız kişilerin, değişik fikirleri kafanızı karıştırabilir. İnatçı yönlerinizi ortaya çıkarmanın zamanı geldi.
İKİZLER:
Gezerek ve araştırarak öğreniyorsunuz. Tecrübelerini sizin kadar iyi kullanan az insan vardır. Fikirlerinizle herkese yardım ediyorsunuz. Fakat bugün dağılabilir ve çevrenize ters düşebilirsiniz.
YENGEÇ:
Kendinize güvenmenin zamanının geldiğini görüyorsunuz. Karşıt evinizdeki tutulma; size çok şey öğretecek. İlişkilerinizde vericiliğinizin zararını görmeden, kendinize çeki düzen vermelisiniz.
ASLAN:
Değerli zamanınızı boş yere harcamak istemediğiniz için, bugün çevrenize duyarsız davranacaksınız. Egoistlikle suçlanabilirsiniz. Ne olursa olsun, bildiğiniz yolda ilerlemeye devam etmelisiniz.
BAŞAK:
Tempolu çalışmaya devam etmeli ve disiplinli yapınızı bozmamalısınız. Bugün, enerjinizi dağıtmadan çalışabileceksiniz. Planlarınız çevrenizle paylaşmak istemediğiniz için tepki alabilirsiniz. Aldırmayın.
TERAZİ:
Hiçbir şekilde dengelerinizi bozmak istemediğiniz için, çevrenizdeki kişiler tavırlarınızdan etkilenebilirler. İnanmadığınız şartları değiştirmek adına, çaba harcamak sizi yoruyor.
AKREP:
Arkadaş çevrenize duygusal tepkiler gösterebilirsiniz. Bunaldığınız anlarda, sorumluluklarınızdan kaçmak istiyor fakat sahiplenme duygunuz yüzünden, bir türlü bunu başaramıyorsunuz.
YAY:
Bugün harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Düşündüğünüz konuların maliyeti size yüksek gelecek. Pazarlık yapmasını bilmediğiniz için, çoğu kez yaşamınızı zorlaştıran ödemeler karşınıza çıkıyor.
OĞLAK:
Enerjinizin yüksek olduğu bugün, her konuda dikkatli olmak zorundasınız. Olayları akışına bırakmak yerine takip etmekten karlı çıkacaksınız. Atılımlarınızı arka arkaya gerçekleştireceğiniz özel günlerden biri.
KOVA:
Başarılı olmayı amaç haline getirdiğiniz için, zor hedefler peşindesiniz. Yalnız kalmak size olumlu geliyor. Derin konular üzerinde yoğunlaşmak için birçok nedeniniz var.
BALIK:
Bugün yoğun duygu seli içindesiniz. Dengelerinizi alt üst eden düşünceleri beslemekten yorulmuyorsunuz. Mantık yönünüzü kullanmanız gereken bir dönem. Jüpiter'in sunacağı fırsatları görmenizde yarar var.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA