• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yengeç’ler için enerjik bir gün FİLİZ ÖZKOL

Yengeç'ler için enerjik bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.12.2010, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Bugün telefon elimizden düşmeyecek, iletişim araçlarına her zamankinden fazla ihtiyacımız olacak. Keşifsel iç güdümüzün yoğunlaşması ile bilmediğimiz konulara ilgimiz artıyor. Bugün, küçük kazalara ve konuşurken pot kırmaya müsait bir günümüz. Sanatçılar için olumlu bir gün. Şirketlerde üst düzey yönetimle ilgili önemli ve gündem yaratan şikayetler söz konusu olacak. İş yeri huzursuzlukları ortaya çıkacak. Boykotlar ve direnişler gündem yaratabilir. Bazılarımızın hukuksal sorunları olacaktır.

BUGÜN DOĞANLAR:
Sıcak ve romantik aşıklardır. Birlikte oldukları insanın ayaklarını yerden keser. İyi bir konuşmacı oldukları için de, güzel aşk sözleri söylemekte üstlerine yoktur. Bulundukları her ortamda sevgi krallıklarını ilan etmeye hazırdırlar. Karşı cins için çekici ve toplum içinde kendilerini belli eden kişilerdir. Cinsel açıdan yoğun yaşadıkları duygularını zor idare ederler. Aşırı meraklı ve yaşamı sorgulayıcı özelliklerinden dolayı, sıra dışı konularda başarılı olurlar.

KOÇ:
Bugün, isteklerinizi gerçekleştirmek için enerjik hissedecek ve bu doğrultuda çevrenizle iletişime gireceksiniz. Yaşamın her anında sadece kendi doğrularınıza inandığınız için çevrenizi zorluyorsunuz.
BOĞA:
Ay'ın konumu, sevdiklerinizin isteklerine karşı duramayacağınızı gösteriyor. Bu durum sizi yormayacak, aksine mutlu edecek. Doğrularınızla yaşamaya çalışıyor olmanız etrafınızdan takdir görüyor.
İKİZLER:
Ay aile ve yuva evinizden geçerken, ilişkilerinizde yön değişimine neden oluyor. Mantık yerine duygusallığa eğilim göstereceksiniz. Mesleki çalışmalarınız kısa yollar üzerinde gelişebilir.
YENGEÇ:
Bugün, kendinizi çok iyi hissediyorsunuz. Kendinizle barışık olduğunuz zamanlar, birçok isteğiniz kendiliğinden gerçekleşiyor. Duygusal takıntılarınızın sizi olumlu motive ettiği de bir gerçek.
ASLAN:
Kişisel harcamalarınız artmasına rağmen, alışveriş isteğinize bir türlü dur diyemiyorsunuz. Bugün gereksiz masraflarınız olabilir. Önce kafanızda alacağınız şeyleri belli bir listesiniz yapmalısınız.
BAŞAK:
Ay burcunuza geçerek içsel enerjinizin yükselmesine ve olaylara daha duygusal yaklaşmanıza neden oluyor. Çabuk gelişecek olayları kendinize hedef almanız, aslında size sadece zaman kaybettiriyor.
TERAZİ:
Bugün, çevrenizin gözüne çarpan hareketler içinde olacaksınız. Duygusal ilişkilerinizde romantik gelişmeler mevcut. Arkadaşlarınızla olduğunuz zaman, kendinizi çok daha enerjik hissediyorsunuz.
AKREP:
Hedefleriniz konusunda oldukça iddialısınız. Sınır tanımayan tavırlarınız, yüzünden bazılarının tepkisini alabilirsiniz. Güçlü dostlarınızdan yardım alacağınız özel durumlar olacak.
YAY:
Kendi kendinizle yarışacağınız bir gün içindesiniz. Ailenizin size olan tavırları tepkisel olabilir. Kendinizi savunmak yerine, olayları derinden düşünmenizde fayda var. Çok duygusal olmayın.
OĞLAK:
Her şeyi gözünüzde çok fazla büyütüyor ve duygusal saplantılardan kurtulamıyorsunuz. Bugün, derin düşünmek hiçbir işe yaramayabilir. Yapacağınız işler konusunda fedakarlık yapmaktan kaçınıyorsunuz.
KOVA:
Maddi konularda kendinize güveniniz artarken, yeni projeler için gün sayıyorsunuz. Özgüveniniz temelinde yükselen ve deneyimlerinizi harç olarak kullanacağınız başarılı bir gündesiniz.
BALIK:
Bugün, kişisel yeteneklerinizi kullanmak için birçok engeli aşmak zorundasınız. Duygusal harcamalarınız yüzünden sıkıntı çekmeniz mümkün. Gün boyu yapılması gereken çok fazla işiniz olacak.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI