• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Boğa’lar için yeni aşklar söz konusu FİLİZ ÖZKOL

Boğa'lar için yeni aşklar söz konusu

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.08.2011, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Özellikle toplumda yanlış gelişen durumlar söz konusu olduğu zaman, tepkilerimizi ortaya koyacağımız bir gün olacak. İdealist ve kişisel düşündüğümüz için, yanlış yorumlar ve tenkitler de alabiliriz. Başlangıçlar yapmak için olumlu bir gün. Uzun süredir dargın olduğumuz dostlarımızı arayabiliriz ve köprüleri kendimiz atabiliriz. Yaratıcılığın ve sanatsal olayların yoğun olduğu bir gün. İçimizdeki enerjiyi dengeleme konusunda zorluklar yaşayabiliriz. Algılama gücümüzü ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacağız. Sanatçılar ve dansçılar için oldukça güzel bir gün.

BUGÜN DOĞANLAR:
Zeki insanlar olmalarına rağmen, birçok konuda tembellik yapmaları zarara uğramalarına neden olur. Bu tembelliklerinin asıl nedeni; çevresindekilere karşı güvenlerinin fazla olmasıdır. Kalbinin sesini dinleyen özel kişilerdir. Özgürlükleri her şeyden önemlidir. Yaşamlarında marjinal ve özgün kişilikleri ile, her konuda farklılıklarını ortaya koyarlar. Alışılmışın dışında yapıları ile, rutin yaşayan kişiler tarafından tepki alırlar. Hiçbir şeye aldırmazlar. Duygularını hiç kimseyle paylaşmak istemezler. Çevrelerinde daima yaratıcı ve akıllı insanların olmasını isterler. Aşkta duyguları ve mantıkları arasında belli bir denge vardır. Zeki, pratik ve esprilidirler.

KOÇ:
Kardeşlerle birlikte ortak kararlar almak için uygun bir dönem. Proje geliştirmek için, yeni bir araştırma içine gireceksiniz. Ketum ve kararlı davrandığınız zaman, şartlar sizden yana olacak.
BOĞA:
Dostlukların pekişeceği fakat aynı zamanda arkadaşlıkların aşka dönüşeceği bir gün olacak. Kafaca anlaştığınız kişilerin, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimali sizi endişelendirmesin.
İKİZLER:
Pratik yönlerinizi kullanabileceğiniz alanlarda başarı sizi bekliyor. Sanatsal aktivitelere ilgi göstereceksiniz. Aşk ve işi karıştırmamalısınız. Arkadaş çevreniz genişledikçe tercihleriniz değişiyor.
YENGEÇ:
Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Çevrenizde de sizin bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız. Duygusal hayatınıznız oldukça dalgalı.
ASLAN:
Sosyal konumunuzda yükselme olabilir. Katılacağınız aktivitelerde yeni kişilerle karşılaşacak, duygusal açıdan etkileneceğiniz anlar yaşayacaksınız. Baskıcı davranışlardan etkilenmeyeceksiniz.
BAŞAK:
Fiziksel ve zihinsel aktivitelerinizle dikkat çekeceğiniz bir gün. Fakat, iş hayatınızda aksi davranışlarda bulunmamaya özen gösterin. İsteklerinizin gerçekleşmesi için planlarınızı uygulamalısınız.
TERAZİ:
Bugün, öncelikle duygularınız bir hayli yoğun seyrediyor. Derin düşünce ve araştırmalar içindesiniz. Pratik ve hızlı düşünceler içinde olacağınız için amaçlarınıza uygun hareket edeceksiniz.
AKREP:
Duygusallıkla akılcılığı birbirine karıştırmayı sevmediğiniz halde, bugün bir karmaşa içinde olacaksınız. Gizli planlar ve eski dostlarla yapılan düşünce bazında organizasyonlar önemli olacaktır.
YAY:
Duygularınızdaki artış yüzünden sınırlarınızı denetlemek zorunda kalacaksınız. Sahiplenme içgüdülerinizi kontrol altına almalısınız. Zihninizde yer edinen konuma ulaşmak için gerekli imkanlara sahipsiniz.
OĞLAK:
Uzun süredir planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştirecek gücünüzün farkındasınız. Sakin ve sessizce hedeflerinize yaklaşıyorsunuz. Üstünlük duyguları içindesiniz.
KOVA:
Yakın dostlarınızdan önemli destekler gelecek. İstediğiniz kişilere çok kolay ulaşacaksınız. Dostlarınızla olmak size müthiş bir keyif verirken, çalıştığınız kişilerin size olan ilgisi hoşunuza gidecek.
BALIK:
Olabilecek yanlışlıkları düzeltmek zamanınızı aldığı için, kendi işinizi kendiniz takip etmek istiyorsunuz. Her konuda haklısınız. Sakin yapınızın altında yatan fırtınaları, kimse görmek istemiyor.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI