• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Boğa’ların şüpheci olacağı bir gün FİLİZ ÖZKOL

Boğa'ların şüpheci olacağı bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.08.2011, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Bugün, duygularımızda yaşayacağımız gelgitlere dikkat etmeli ve hiç kimseye kalıcı sözler vermemeliyiz. Hatta ileriye dönük hesaplardan vazgeçmeliyiz. Bazılarımız bencilce ve egomuzun etkisi ile hareket edeceğiz. Geçmişten kaynaklanan sorunları artık unutmalıyız. Aynı zamanda uzun süredir cesaret isteyen işlerimizin başlangıçlarını yapmalıyız. Bugün, sanatsal olaylar ağırlık kazanırken, yakın dostlarımızın sürprizlerine hazır olmalıyız. Edebiyatla ilgili entelektüel çalışmalara katılabiliriz. Yapmayı planladığımız değişimleri başlatabiliriz. Kazançlarımızı artırma konusunda zevkli konulara odaklanacağız. Kendimizi geliştirecek hobiler bulacağız.

BUGÜN DOĞANLAR:

Sağlık konularında hassas ve kuruntuludurlar. Yakınlarına ve yaşlı akrabalarına düşkün olurlar. Yaşamı istedikleri gibi kurgulamayı bilirler. İhtiyaçlarına göre hareket etmekten zevk alan bu kişilerle partner olarak yaşamak zevklidir. Sanatçı kişilikleri ve çevresini sınayan gözleri, her zaman bulundukları ortamdan çok uzaktadır. Bireysel olmaktan çok sosyal olmaya özen gösterirler. Zaman kavramı onlar için çok önemlidir. Disiplinli ve düzenli yaşamaya özen gösterirler. Sakin ve telaşsız olup, lüks yaşama düşkündürler. Aşk konusunda algılamaları çok yüksektir. Karşılarındaki kişinin duygularını çabuk hissederler. Sıkıntılarını başarıya dönüştüren bir kişilik sergilerler. Kendi kaderlerini yapacak ve bozacaklardır.

KOÇ:
Yapmak istediklerinizle ilgili yeni projelerin gündeme gelmesiyle motivasyon kazanacaksınız. İşbirliği içinde olacağınız kişilerle, duygusal bağlarınızın güçlü olduğu bir gün içindesiniz.
BOĞA:
Evinizde yapacağınız değişiklikler için başkalarının fikirlerini alabilirsiniz. Çevrenize şüphe ile yaklaşmanız mümkün. Size anlatılan her şeyin arkasında farklı bir neden arayabilirsiniz.
İKİZLER:
Ay'ın bulunduğu konum, sizi aşan sıra dışı konular üzerinde çalışmanızı gerektirebilir. Siz güçten yanasınız fakat bu özelliğinizi sergilerken, çevrenize her türlü yardımda bulunmayı da seviyorsunuz.
YENGEÇ:
Ay burcunuzda ilerliyor ve karşı cinsle aranızda önlemeyen bir yakınlık söz konusu. Özgürlüğünüzü teslim etmeden aşk yaşamanın zor olduğunu bildiğiniz için, karışık düşünceler içinde olacaksınız.
ASLAN:
Bugün içsel savaşlarınızdan galip çıkabilirsiniz. Venüs maddesel konulara istediğiniz desteği sağlarken, dostlarınız tarafından seviliyorsunuz. İletişim konusunda istediğiniz performansı yakalayacaksınız.
BAŞAK:
Ay'dan olumlu etkiler alıyorsunuz. Her anlamda güçlü ve güzel bir gün. İletişim konularında isteklerinizi karşı tarafa kabul ettirebileceğiniz için, planlarınızı uygulamaya başlayabilirsiniz.
TERAZİ:
Maddi konularla ilgili gizlilikler söz konusu olabilir. Bugün Yengeç'teki Ay'dan aldığınız etki sizi daha yaratıcı yapıyor. Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve tepkileri çok iyi takip ediyorsunuz.
AKREP:
Bugün ilginç fikirleriniz, herkesin dikkatini çekecektir. Uzun süredir merak ettiğiniz konularla ilgili farklı ipuçları bulacak, çok eğleneceksiniz. Hayallerinizin hiçbir şekilde sınırı yok.
YAY:
Durum değerlendirmesi yaparken, kendi mantığınızı savunan ve olaylara farklı bir felsefeyle yaklaşan bir yapınız var. Bugün mesleki anlamda başarı istemeniz doğal ve olayların üstesinden geleceksiniz.
OĞLAK:
Başarınızı, iletişim içinde olduğunuz kişilerin mantığına hitap ettiğinizde yakalıyorsunuz. Bugün ele aldığınız konular üzerinde titiz çalışmalar yapacak, bazı önemli tespitler üzerinde duracaksınız.
KOVA:
Ay, günlük yaşam temponuzda sizi duygusal yapıyor ve aşk yaşantınıza romantizm getiriyor. Partnerinize isteklerinizi yaptırma konusunda başarılı olacaksınız. Bugün sezgileriniz çok yoğun.
BALIK:
Bugün kazançlarınızı düşünerek hareket edecek ve özel zevkleriniz için para harcamak zorunda kalacaksınız. Şansınızı istediğiniz gibi kullanabileceğiniz bir gün. Fatura takiplerinizi sıkı yapmalısınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA