• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kendi içimizde bir yenilenme yaşanacak FİLİZ ÖZKOL

Kendi içimizde bir yenilenme yaşanacak

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.04.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Duygusal planlar yapmak için uygun bir gün. Ay, bilinçaltımıza yeni bir şekil verirken, kendimizle ilgili yenilenme söz konusu. Aşk ilişkilerimizde sezgisel yeteneğimiz ön plana çıkıyor. Yaşamda özlediğimiz fakat kaybettiğimiz değer yargılarımızla çelişkiler yaşayabiliriz. Birlikte çalıştığımız kişiler tarafından sorgulanmak istemiyoruz. Düşüncelerimizi kendimize saklamak istediğimiz bir gün. Akşam saatlerinde kendimizi özgür hissederken, duygularımızın coştuğunu hissedeceğiz. Sevdiğimiz bir dostumuzla sohbet edebiliriz.

BUGÜN DOĞANLAR:

Estetik ve güzellik duyguları son derece gelişmiştir. Yaşadıkları her yerde uyum ve denge ararlar. Yaşamları boyunca huzurlu yaşamak için, uğraşırlar. Evliliği ve aşkı bir çeşit ortaklık olarak görülürler. Hayatın mükemmel hakemidirler. Çok gelişmiş adalet duyguları vardır. Aşk ve romantizm onlar için çok önemlidir. Bazen kaprisli ve huysuz olurlar. Arzularına erişmek için tüm gücüyle çalışır ve özel yaşamlarında doğru partnerleri buldukları zaman, dünyanın en mutlu insanı olurlar. Herkesle fikir alışverişi içindedirler.. Yakın dostluklarında paylaşımcıdırlar. Kendilerini kolay ifade ederler. Arkadaşlarına söz hakkı tanırlar ve onları dinlemekten hoşlanırlar. Sosyal yaşamları yoğun kişilerdir. Görünüşleri munis gibi görünmelerine rağmen, güçlü bir yapıları vardır.

KOÇ:
Bugün aile içi aktiviteler için uygun bir gün olmasına rağmen, arkadaşlarınız konusunda fazla iyimser davranabilirsiniz. Canınızın sıkılmasına neden olacak olaylardan uzak kalmaya çalışın.
BOĞA:
Bugün,gireceğiniz ortamlarda farklı bir konu ile ilgili fikirlerinizi söylemelerini isteyebilirler. Aykırı davranmak yerine, olaylara görecelikle bakmalısınız. Taraf tutmak size çevre kaybettirebilir.
İKİZLER:
Yaşam gücünüzün yüksek olduğu bir gün. Olayların duygusal yönleri canınızı sıkabilir fakat karşınızdaki kişilere gereken desteği veriyorsunuz. Becerikli ve akıllıca davranmalısınız.
YENGEÇ:
Düşüncelerinizi istediğiniz yönde yapılandırmak istiyor ve gerekli tüm detayları gözden geçiriyorsunuz. Bugün, Ay'ın verdiği etkileri olumlu bir şekilde kullanmak için bir çok vasıflara sahipsiniz.
ASLAN:
Enerjinizin gücünü duygusal ilişkilerinize de yansıtabiliyorsunuz. Bazı değerlerin yaşamınızda değişmesinden rahatsızlık duymadan, çevrenizi sorgulamaya devam ediyorsunuz. Bugün, güvensizlik hissedebilirsiniz.
BAŞAK:
Kendinize taviz vermek isteyecek ve öz benliğinizi besleyecek çalışmalar yapacaksınız. Endişelerden uzak yaşamak isteyeceksiniz. Bugün, birlikte çalışacağınız kişilerin size yaklaşımlarını önemsemelisiniz.
TERAZİ:
Yeniliklere açık olmanıza rağmen, bugün eski alışkanlıklarınızın etkisinde kalabilirsiniz. Geleneksel kişilerle birlikte geçmiş olayları konuşmaktan zevk alacağınız bir gün.
AKREP:
Bugün, birçok konu karmaşık bir şekilde karşınıza çıkabilir. Siz derin düşüncelerin insanı olmanıza rağmen, fazla sorumluluk aldığınız zaman, aniden her şeye sinirlenebiliyorsunuz.
YAY:
Bugün, partnerinizin sizin üzerinizde hak iddia etmesine izin vermek istemeyeceksiniz. Karşılıklı çatışma içinde geçen bir birlikteliğin hiçbir faydası olmayacağını farkında olmalısınız.
OĞLAK:
Bugün, sıra dışı düşünceleriniz paylaşmak için, kendinizi farklı alanlar bulabilirsiniz. Mantığınızı zorlayacak ve kendinizi sınayacak sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sakin davranırsanız kazanacaksınız.
KOVA:
Bugün, maddi ve manevi olarak iyi bir gün geçireceksiniz. Yönetici gezegeninizin size zorluklar çıkarması sonucunda, arkadaşlarınız arasında iletişim kopukluğu yaşayabilirsiniz.
BALIK:
Duygusal enerjinizin gücünü sosyal ilişkilerinize rahatça yansıtacaksınız. Mantığınız ve duygularınız arasında denge kurmaya çalışırken, kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA