• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Arayışlar ve yeni projeler hız kazanıyor FİLİZ ÖZKOL

Arayışlar ve yeni projeler hız kazanıyor

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.05.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU
Bugün sanatsal olaylarda başarı grafiği yükseliyor. Yaşam kalitemize olumlu katkıları olan sağlık ve kozmetik ürünleri piyasaya çıkabilir. Bazılarının yararları ve etkileri konusunda tartışmalar yaşanacaktır. Birçok nostalji film yeniden gündeme gelecek ve eski şarkıların yeni versiyonları ortaya çıkacaktır. Eski ve unutulmuş aktör ve artistlere yeni projeler götürülecektir. Arayışların hızlanacağı, galaların ve açılışların, resepsiyonların hız kazanacağı bir gün. Bazı bürokratik işlemlerde istenmeyen sorunlar yaşanabilir.

BUGÜN DOĞANLAR
Yaşamı çözmeye çalışan ilginç ve sorgulayıcı fikirleri, onu arayışlara yöneltir. Bu nedenle; bulunmak istediği ortamlara kolaylıkla adapte olurlar. Bu da onlara iyi bir prestij ve konum sağlar. Estetik yönleri çok gelişmiş olduğu için, dizayn gerektiren işlerde başarılı olurlar. Temkinli ve yaşamda güven arayan kişilerdir. Çalışkan, sitemli yapılarıyla, bulundukları yerlere gerekli düzeni sağlamasını iyi bilirler. Yalan söyleyenden ve verilen sözlerin yerine getirilmemesinden olumsuz etkilenir ve aynı kişiye ikinci bir şans vermekten sakınırlar. Doğru düşünür, sağlam karar verirler. Olağanüstü taklit etme kabiliyetleri vardır. Sanatçı yönleri çok güçlü olduğu için eğer fırsat verilirse, toplumda ün yapacaklardır. Aşk ilişkileri yüzünden zor günler yaşayabilirler. Beğenilme egoları yüzünden yanlış ilişkilerin kişileri olabilirler.

KOÇ:
Bugün Ay, burcunuzda ilerliyor. Amaçlarınız doğrultusunda yaptığınız çalışmalar sizi yormuyor. Partnerinize olan tutkularınız sizi farklı bir şekilde yönlendirebilir. Ona, duygusal sürprizler yapabilirsiniz.
BOĞA:
Alışkanlıklarınızdan sizi vazgeçirmeye çalışan arkadaşınızın sözlerine kulak asmayın. İş birliklerine önem vermeniz güzel bir davranış fakat bir yere kadar. Bu sınırı kesin bir şekilde çizerek gösterin.
İKİZLER:
Yaşama hep belli duygular çerçevesinden bakmanız sizi olumsuz etkiliyor. Kendinizi ifade ederken zorlanmanız sizin suçunuz. Olaylara daha geniş pencereden bakmayı öğrenmelisiniz. Ayak bileklerinize dikkat edin.
YENGEÇ:
Kendisine çok değer veren bir kişilik yapınız olmasına rağmen; asıl sahip olduğunuz değerler konusunda sahiplenici olamıyorsunuz. Spekülasyona neden olacak şekilde başkasının fikrini almayın.
ASLAN:
Çalışma yaşamınızda sosyal bir kişi olarak tanınıyor ve seviliyorsunuz. Fakat, çok fazla yarar payınız olan konularda, en yakınlarınızı bile görmediğiniz durumlar oluyor. Bu yönünüzü partneriniz çok iyi biliyor.
BAŞAK:
Araştırmacı yönünüz ortaya çıkacak. Ay'ın bulunduğu konum, maddesel kaygılarınızın sizi rahatsız edeceği bir gün yaşamanıza neden olacak. Sorumluluk bilinciniz olmasına rağmen, bazı şeyleri aşamıyorsunuz.
TERAZİ:
Partnerinizin isteklerini karşılarken, inatlaşma imajı yaratmak zorunda değilsiniz. Bu tür davranmayı alışkanlık haline getirmeyin. Beklemediğiniz anlamda ters tepki alabilirsiniz. Bu konuya dikkat edin.
AKREP:
Ay kombinasyon burcunuz Yengeç'te ilerlerken, duygusal ilişkilerinize hareket kazandıracaktır. Bulunduğunuz ortamlarda dikkat çekmek isteyeceksiniz. Sosyal yaşantınıza canlılık getirmek istiyorsunuz.
YAY:
Yaşamınızı kuruntular zinciri haline getirmenizde üstünüze yok. İş çevrenizde gelişen ve sizi çok az da olsa tedirgin eden gelişmeler de siz taraf değilsiniz. Aile büyüklerinizinsözlerine dikkatinizi verin.
OĞLAK:
Başkalarının, başkalarıyla olan ilişkilerinde çok adaletli bir yargıç ve yardımsever bir polis müfettişi oluyorsunuz. Aynı davranış tarzını kendi çerçevenize dahil olan olaylarda göstermekte güçlük çekiyorsunuz.
KOVA:
Aşk yaşantınızda birçok alternatif sizi bekliyor. Çok amaçlı bir yaşam tarzından hoşlandığınız için, çevrenize farklı gelebilirsiniz. Kısa yolculuklarda karşılaşacağınız kişileri istemeden etkileyeceksiniz.
BALIK:
Mantık ve duygu çatışmaları yaşayacağınız bir gün. Düşüncelerinizi gerçekleştirme konusunda yaşamın tüm detaylarını merak ediyorsunuz. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda her şeyi sorgulama ihtiyacı içindesiniz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA