• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kardeşlerle ortak bir çalışma yapılabilir FİLİZ ÖZKOL

Kardeşlerle ortak bir çalışma yapılabilir

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.06.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Bugün, ilişkilerimizi duygusal bir yaklaşımla değerlendireceğiz. Orijinal fikirlerimizi yaşama geçirme konusunda daha aktif olacağız. Evlilikler, ayrılıklar, yeni başlangıçlar gündemde olabilir. Bir çoğumuzun mistik duyguları atağa kalkacak. Ruhsal konulara ilgi duyacağız. Bu tür konularda araştırmalara yöneleceğiz. Kardeşlerle ilgili olumlu gelişmeler söz konusu. Onlarla ortak çalışmalara girebiliriz. Eski dostlarımızdan beklediğimiz haberleri alacağız. Özellikle aile içi olaylarda yapıcı davranışlar ortaya çıkacak. Eşyalarımızı tamir ettirmeyi düşünüyorsak, bugün iş yaşantımızda bize gerekli olan doneleri akıllıca kullanmalıyız. Yaşamımızı kolaylaştıracak ip uçlarını yakalayacağız.

BUGÜN DOĞANLAR:
Mükemmel derecede zeki ve iyi kalpli bir karaktere sahiptirler. Sosyal aktivitelerinin güçlü olması nedeniyle, halka hizmet sektörlerinde başarılı olabilirler. Kıvrak zekalarıyla; birçok olayın üstesinden gelecek şekilde ve yaşam akışlarını hızlandıracak biçimde yaşarlar. Dostlarıyla aralarında güçlü bağları vardır ve seçici kişilikleri yüzünden aşklarını zor yaşarlar. Olaylara yaklaşım tarzları direk ve nettir. İletişim konularında oldukça başarılıdırlar. Edebiyat konusunda kabiliyetlidirler. Çocukluk anıları her zaman canlıdır ve bunlarla ilgili anılarını anlatmaktan zevk duyarlar. Kariyer sahibi önemli dostları sayesinde, toplumda iyi yerlerde olurlar. Sanat yönleri iyidir. İstedikleri taktirde, moda dünyasında da iyi çalışmalara imza atabilirler. Sosyal yapısı itibarı ile, içe dönük benliği güçlüdür.

KOÇ:
Çevrenizde otoritenizin sarsılmasına tahammülünüz yok. Eskiye ve ailenize bağlılığınız tartışılmaz fakat, bugün maddesel sorunlarınız, sevdiklerinizin önüne geçebilir. Enerjiniz güçleniyor.
BOĞA:
Ay kombinasyon burcunuz Oğlak'ta ilerlemektedir. Kişisel becerilerinizi çevrenizle paylaşmaktan hoşlanıyorsunuz. Fikir üretebileceğiniz ve çeşitli faaliyetler de boy göstereceğiniz, bir gün içindesiniz.
İKİZLER:
Bugün, kendinizle ilgili kişisel sorunlarınızı irdeleyeceksiniz. Yaşamı sorgulayabilir ve geleceğinizle ilgili kaygılarınızı gündeme getirebilirsiniz. Güçlü duygularınız sizi yorgun ve sinirli yapıyor.
YENGEÇ:
Bugün, ilginizi kişisel ilişkilerinize yönelteceksiniz. Arkadaşlıklar ve sosyal yaşam önem kazanacak. Birlikte olduğunuz kişilerle yeteneklerinizi birleştirerek bazı aktiviteleri başlatacaksınız.
ASLAN:
Düşüncelerinizde ısrarcı davrandığınız için, çevrenize ters gelebilirsiniz. Maddi sıkıntılarınız kafanızı kurcalıyor. Bugün yaşantınıza yeni olaylar ilave içinde olabilirsiniz.
BAŞAK:
Ay, kombinasyon burcunuz Oğlak'ta ilerlemektedir. Bugün partnerinizin davranış biçiminde olumsuz etkilenebilirsiniz. Yaşamınızı etkileyecek davranışlardan uzak kalmalı bazı fırsatların oluşmasını beklemelisiniz.
TERAZİ:
Çevrenizdeki olaylara odaklaşmadan önce, mükemmel olma isteğinizi denetlemelisiniz. Endişeli bir ruh hali içinde olduğunuzu sizde fark ediyorsunuz. Kardeşler ve komşularınızla çatışmalar yaşayabilirsiniz.
AKREP:
Bugün enerjinizin sınırlarını kendiniz çizmelisiniz. Duygularınızı paylaşırken dikkatli olmalı ve çevrenizin sizi etkilemesine izin vermemelisiniz. Zihinsel enerjinizi çevrenize ispat edeceksiniz.
YAY:
Bugün Ay'ın konumu, para evinizi etkilemekte, dünyevi ve maddesel konular gündem kazanmaktadır. Kapasitenizin üstünde talepleriniz olacak. Sizden beklenmeyen bir performans ortaya koyarak şaşırtıyorsunuz.
OĞLAK:
Bugün Ay, burcunuzda ilerliyor. Amaçlarınız doğrultusunda yaptığınız çalışmaların sizi yormadığı bir gerçek. Partnerinize olan tutkularınız sizi farklı bir şekilde yönlendirebilir. Sözde iyi niyetlilere dikkat.
KOVA:
Kendinizi güven duymanız, yapacağınız işler konusunda, daha da güçlü olmanıza neden oluyor. Meslek yaşantınızla ilgili çalışmaların karşılığını görmek konusunda, tereddütleriniz olmasın.
BALIK:
Her türlü ilişkileriniz için yoğun bir gün. Çevresel koşullarınızı kendiniz yaratıyorsunuz. Karşınızdakilere güvenmediğiniz zaman, olaylara bakış açınız anında değişiyor. Sosyal faaliyetleriniz artıyor.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI