• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Artık tecrübelerden faydalanma zamanı FİLİZ ÖZKOL

Artık tecrübelerden faydalanma zamanı

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.06.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Duygularımızı doğru kullanabileceğimiz bir gün. Annemizle ve sevdiklerimizle bağlarımız güçleniyor. Kardeşler ve komşularımızla organizasyonlar yapabilirsiniz. İletişim konusunda hislerimiz ön planda olacak. Dostlarımızla telefon konuşmalarımız yoğunlaşacak. Yolculuk planları yapacağız. Kişisel özelliklerimizi değerlendirmek için, gerekli tüm donelere sahibiz. İnatçı yönlerimiz atağa kalkıyor. Tecrübelerimizin bize verdiği bilinçle hareket edeceğiz. Kendinize ve yaratıcılığınıza güveniyorsunuz.

BUGÜN DOĞANLAR:
Sorumluluk duyguları gelişmiştir. Oto kontrol sistemleri olağanüstüdür. İsteklerinde her zaman belli bir hedef vardır. Alçak gönüllülükleri ve yardımseverlikleri ile çevrelerinde seçkin bir dost topluluğuna sahiptirler. Edebiyata yetenekleri oldukça fazladır. Reklamcılık, basın ve sanatla ilgili işlerde başarılı olabilirler. İş ve sosyal hayatlarında çok fazla seyahat ederler. Flörtçü bir yapıları vardır. Aşk onlar için yaşanılması gereken güzel bir duygudur ve yaşamda birçok şeyi, duygular dahil mantık çerçevesi içinde çözerler. Amaçlarına hizmet eden kişilerle arkadaşlık etmekten hoşlanırlar. Zarif ve sevimli tavırlarıyla toplumda kendilerini sevdirmeyi başarırlar. Politikaya ilgi duymalarına rağmen, aktif bir şekilde ilgilenmekten hoşlanmazlar.

KOÇ:

Sizin için kolay olmasa da olaylar en azından kafanızda bir şablon oluşturana dek düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün duygusal konularda uçarı davranmanız mümkün.
BOĞA:
İlişkilerinizde küçük hataları bile sorun yapmaktan kaçamıyorsunuz. Bugün size anlatılan hiçbir şeye inanmak istemediğiniz için, dengelerinizi kullanırken, zorlanacaksınız.
İKİZLER:
Hırslı yönlerinizin çıkış yapacağı bir gün içindesiniz. Kendinizi ortaya atmadan başarıyı yakalamak isteyişinizin önemli nedeni kaybetme riskini ön satıhlarda yaşamaktan çekinmeniz.
YENGEÇ:
Bugün çevrenizdeki hiçbir olaya kayıtsız kalamıyor fakat duygusal bazlı değerlendirdiğiniz için, hatalar yapabiliyorsunuz. Şüpheci ve kuruntulu yönlerinizin atağa kalktığı bir gün.
ASLAN:
Fikir tartışmalarına girmenizin nedeni, aklınızı ve fiziksel enerjinizi doğru kullanmak adına başkalarına örnek olmak. Düşüncelerinizin başkaları tarafından kabul görmeme olasılığını düşünemiyorsunuz bile.
BAŞAK:
Olayları analitik açıdan değerlendirmeniz size her zaman puan kazandırmıyor. Kafanız, zihinsel sorunlarla meşgulken, duygusal konularda eksiklikler yaşayabilirsiniz.
TERAZİ:
Yeteneklerinizin sınırlarını zorlamada üstünüze yok. Bugün tüm becerilerinizi ruhsal bir maneviyatla birleştirecek ve kendi tarzınızı ortaya koyacaksınız. Oto kontrole ihtiyacı olacağı bir gün içindesiniz.
AKREP:
Amaçlar ve arzular üzerinde çok fazla düşünmek istemediğiniz bir gün. Çevrenizin yargılarından hoşlanmayabilirsiniz. Fakat bu özelliğinizi hiç kimseye hissettirmemeyi başaracak kadar üstün yetenekleriniz var.
YAY:
Venüs'ten olumlu etkilenmeye devam ederken, çevrenizdeki bazı kişilerin girişimciliğinden faydalanmanız mümkün. Sizin için önemli olabilecek kişileri seçerek ayırmakta oldukça ustasınız.
OĞLAK:
Sizi sıkan olaylardan kendinizi bir türlü soyutlayamadığınız için, enerjinizi kullanırken, aşırı uçlarda dolaşıyorsunuz. Bugün hareketli yapınıza uygun davranacaksınız.
KOVA:
Bugün oldukça romantik duygular içindesiniz. İçgüdülerinizin sizi yanlış yönlendirmesini istemiyorsanız, sizi bulunduğunuz ortama sürükleyen nedenlerin altını çizmelisiniz.
BALIK:
Yanlış zamanlarda karşınıza çıkan fırsatları kullanırken, dikkatli olmalısınız. Ani hevesle sarıldığınız konuların kendinizi kanıtlamak uğruna yaptığınız güç gösterisi olabileceğini aklınıza getirmelisiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA