• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kimi evliliklerde bazı sorunlar çıkabilir FİLİZ ÖZKOL

Kimi evliliklerde bazı sorunlar çıkabilir

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.08.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU
Sanatsal olaylar ortaya çıkacaktır. Cinselliğe dayalı toplumsal suçlar gündeme gelebilir. Birçok yazar ve şair için güzel bir gün. Sözlü ifadeleri çok daha güçlü olacaktır. Önemli sanat eserleri ve antik tablolar gündem teşkil edebilir. Birçok evliliklerle ilgili problemler ortaya çıkacak. Kişilerin özgülük anlayışları yüzünden bazı ilişkiler sorun yaşayacaktır. Kısa vadeli aşklar gündeme gelecektir. Sessiz ortamlarda çalışabileceğiniz yerleri tercih edeceksiniz. Duygular her ortamda eleştiriye açık olacaktır. Mal ve mülk edinmek için uygun bir gün. Toplu taşımacılık konusunda sorunlar çıkabilir. Aile bireyleri arasında kişisel ilişkilerde yaşanacak problemlere dikkat edilmesi gerekiyor.

BUGÜN DOĞANLAR
Duygularıyla yaşayan alıngan bir yapıya sahiptirler. Aşk yaşantıları karışık ve ilginçtir. Sevme duygusu yaşantılarında önemli olduğu halde çoğu kez hata yapmaya açıktırlar. Edebiyat ve sanata aşıktırlar. Cömert olmasına rağmen, parasının değerini bilir ve harcama konusunda dengesizlikler yaşayabilir. Kusursuzluk konusunda farklı değer yargıları vardır. Gözlemci ve araştırmacı yapısı, ona farklı bir statü kazandırabilir. Meslek konusunda seçici ve detaycıdır. Sanatsal olaylar ilgi göstereceği konular arasındadır. Entelektüel yetenekleri oldukça güçlüdür.

KOÇ
Düşüncelerinizde ve davranışlarınızda sezginizin payı çok büyük. Fikirlerinizi paylaşma konusunda farklı bir tutum izliyorsunuz. Çalışma yaşantınızla ilgili yeni durumlar söz konusu olacak.

BOĞA
Çevre ilişkilerinizde yaşadığınız sorunları özel yaşantınıza yansıtmamalısınız. Bugün, kendinize yakın hissettiğiniz kişilerin etkisinde kalabilirsiniz. Aşk ilişkinizde önsezinize güvenin.

İKİZLER
Üzerinize sorumluluk hissinin ağırlığı çökebilir. Bu duygunuzu bertaraf edebilmeniz de onlara daha yakın ve ön plana onların isteklerini alacak şekilde davranmanıza bağlı. Bu konuda dikkatli olun.

YENGEÇ
İletişim konusunda ilginç olaylarla karşılaşabilirsiniz. Çevrenizde uç noktalarda düşünen kişiler var ve faydalı işler üretebilirler. Sistemli yapınızı zorlasa da yenilikler konusunda esnek davranın.

ASLAN
Maddi konularda temkinli hareket etmekten yanasınız. Düzeninizin bozulması ve yaşam kalitenizde eksiklikler konusunu düşünmek sizi bunaltıyor. Aktivitenizin yüksek olduğu bir gün.

BAŞAK
Duygusal konularda bağımlı yaşamak motivasyon anlamında sizi rahatlatıyor. Yaşamı farklı noktalardan gördüğünüz için, olayları irdelemek sizi mutsuz kılabiliyor. Yaratıcılığınızı kullanın.

TERAZİ
Bugün düşüncelerinizde karmaşanın hakim olduğu bir yoğunluk yaşayabilirsiniz. Bir süredir aklınıza gelmeyen bazı olaylar, yeniden kafanızda şekillenecektir. Sıra dışı fırsatları iyi değerlendirin.

AKREP

Başlattığınız işleri tamamlama konusunda inatçı davranışlar sergileyeceksiniz. Üzerinize aldığınız sorumluluklar konusunda titiz tablo çizerken, yeni başlangıçlar için de araştırmalar yapıyorsunuz.

YAY
Enerji potansiyelinizi heyecanlarınız doğrultusunda kullanacaksınız. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendinizi dinletmesini bileceksiniz. Toplumsal içgüdüleriniz yoğun çalışıyor.

OĞLAK
Ayni ortamda çalıştığınız kişilerin davranışları ile kendi yapabileceklerinizi sürekli karşılaştırmak sizi negatif etkiliyor. Bu nedenle, davranışlarınızın doğallığı kayboluyor.

KOVA
Duygusal konularda karşı tarafın düşüncelerinden etkilenmeniz yüzünden zorluklar yaşıyorsunuz. Bugün partnerinizin sezgileriyle hareket etmekten korkmamalı ve olayları akışını bırakmalısınız.

BALIK
İçe dönük davranmamanız şartıyla, partnerinizle romantik ve duygusal bir gün sizi bekliyor. Gizli aşklar konusunda temkinli olmalı ve geçici duygulardan uzak kalmalısınız. Yargılayıcı konuşma yapmayın.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI