• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Dostluk ilişkilerinde yeni arayışlar var FİLİZ ÖZKOL

Dostluk ilişkilerinde yeni arayışlar var

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.09.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU
Toplumda ses getiren olayları yargılamak isteyeceğiz. Bazılarımız düşüncelerimizi fütursuzca savunurken, arkadaşlık ilişkilerimizi organizasyon çalışmaları ile pekiştireceğiz. Bugün, sosyal yardım derneklerinin çalışmalarına katılabiliriz. Sanatsal olaylar hızlanıyor. Sinema, tiyatro ve benzeri aktivitelere ilgi duyacağımız bir gün. Ülkelerarası yeni fikir paslaşmaları gündemde olacak. Ülkemizdeki sorunların sezgisel gücümüzü harekete geçireceğinizi gösteriyor. Yönetici pozisyonunda olanlar için önemli ve kritik bir gün.

BUGÜN DOĞANLAR

Çevrelerini değiştirmek hoşlanır ve idealleri uğruna savaş verirler. Ortak çalışma içinde bulundukları kişiler tarafından çok sevilirler. Arkadaş çevreleri geniş olmasına rağmen çoğu kez kişisel dostluklarında ona yaklaşmak kolay değildir. Haksızlıklar karşısında imkansızlıkları korkusuzca deneyen insanlardır. Araştırmaya yönelik çalışmalarda başarılı olurlar ve keşifçi bir ruha sahiptirler. Öğrenme içgüdüleri çok yoğundur. Cesur ve yapıcı kişilerdir. Orijinal düşüncelere sahip oldukları için yaşamları sürekli hareketli ve yoğun geçer. İşlek bir zekaya sahiptirler. Yaşamlarında daima onları oyalayacak bir amaçları vardır. Duygu ve mantık karmaşası yaşamalarına rağmen, doğal dengelerini çok çabuk bulurlar.

KOÇ
Ay'ın konumu bilinçaltınızı etkilemeye devam ediyor. Huzursuz bir tutum sergileyerek, sizin hakkınızdaki fikirlerini öğrenmeniz mümkün değil. Gereksiz bir tartışma başlatarak bir sonuca varamazsınız.
BOĞA:
Siz üstün nitelikli kişilerden hoşlandığınız için, bugün görüştüğünüz kişilerin farklı yönleri dikkatinizi çekecektir. İş yaşamınızda yeni kararlar almanızın zamanı geldi.
İKİZLER
İlişkilerinizde güçlü bir performans çiziyorsunuz. Karşı tarafın dürüst yaklaşımlarından emin olabilirsiniz. Birlikte yorum bekleyen olaylara ortak görüşler getireceksiniz.
YENGEÇ
İlginç fikirlerinizi mesleki konularda da kullanarak çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Bugün, kendinizi yenileme konusunda acele etmemelisiniz. Değişimlerden çabuk etkileniyorsunuz.
ASLAN
Bugün, her şeye meraklı bir yaklaşım içindesiniz. Karşılıklı ilişkilerinizde gücünüzü farklı bir şekilde karşı tarafa yansıtabilir ve yanlış anlaşılabilirsiniz. Değişim içindesiniz.
BAŞAK
Sosyal aktivitelerinizde enerjik yapınızı kullanabileceğiniz alanları belirlemeli ve idealleriniz doğrultusunda hareket etmelisiniz. Yaratıcılığınız güncellik kazanacak.
TERAZİ
Mesleki konularda başarılı araştırmalar yapacağınız bir gün. Maddi konularda istediğiniz bolluğu kavuşmak için, başlattığınız çalışmalara yeni bir yön vermek isteyeceksiniz.
AKREP
Ani gelişen olaylara karşı savunmanızı hazırlamanız güzel. Fakat, konuşmalarınız çoğu kez ikna edici olmayabilir. Bugün, yeni tanışacağınız kişilerin ilginç fikirlerinden etkilenebilirsiniz.
YAY
Kişisel yaşantınıza olumlu katkısı olacak hiçbir fırsatı kaçırmadığınız kesin. Bugün, eğlenceli ortamlarda bulunacak ve yeni aşkların zeminini oluşturacaksınız.
OĞLAK
Siz sınırlarınızla çevreniz arasında kesin çizgileri olan birisiniz. Bugün tutucu davranışlar içinde olmanız, arkadaşlarınızın tepkiselliğine hedef olmanıza neden olacaktır.
KOVA
Maddi konularda çekimser davranacak ve paranızın değerini bileceksiniz. Bugün harcamalarınız konusunda tereddütleriniz var. Güçlü bir sorumluluk duygusu içinde hareket edeceksiniz.
BALIK
Yakın dostlarınızdan aldığınız haberler, sizi oldukça mutlu ederken, geçmiş anılarınız da canlanabilir. Sorumluluk duygunuzun arttığı şu günlerde, bazı paylaşımlara ihtiyacınız var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI