• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İkili ilişkilere dikkat etmeliyiz FİLİZ ÖZKOL

İkili ilişkilere dikkat etmeliyiz

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.10.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Kişisel düşüncelerin öne çıkmasıyla sosyal yaşantımızda kargaşalar oluşacak. Herkesin kendi düşüncelerini savunduğu bir ortam oluşturacağız. Ailesel problemlerin gündem kazanacağı bir gün. Tutucu davranışların göz olduracağı ortamlarda, toplumsal ahlak ve namus sorunlarını irdeleyeceğiz. Değer yargılarımız sorgulanacaktır. Yaşam kalitemizi artırma çabaları içinde olacağız. Özgürlüklerimizi kazanma yolunda bazı sorunlarımızı hızlıca ve etkili bir biçimde çözümlemeliyiz.

BUGÜN DOĞANLAR:
İdealist yapıları vardır. Yaşamda değerli dostları ve hoş çevreleri olacaktır. Evlilik konusunda dikkatli olmalıdırlar. Kendilerini beğenirler. Çevrelerinde yapıcı tavırları ile dikkat çekerler. En büyük kusurları her şeyi abartma taraflarıdır. Gereksiz bir şekilde problemleri gözlerinde büyütürler. Dış görünüşe önem verirler. Kendilerine garip bir şekilde güvenirler. Yaşamlarını kontrol altında tutmaktan hoşlanırlar. Planlarını ve hırslarını kapsayan konularda tolerans tanımazlar. Bu yanlarını doğru analiz etmeli ve egolarının aşırı gelişmesine izin vermemelidirler. Bayan veya erkek olsun özel ürünler ve moda konusu onlara zevk verir. Genellikle kişisel rahatlıkları ile ruhsal yaşantıları paralel gelişir.

KOÇ:
Fırsatlardan faydalanmasını bilen oldukça işlek bir zekanız var. Her olayı anında ve hızlı bir şekilde değerlendiriyorsunuz. Duygusal zevkleriniz için harcamalarınızı artırabilirsiniz.
BOĞA:
Bugün, çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişim içindesiniz. Olaylara şüpheli yaklaşmıyor ve sevecen davranıyorsunuz. Ailenizle ilgili konularda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz.
İKİZLER:
Ay'ın konumu, sizi hassaslaştırıyor ve duygusal konularda çevrenize karşı tutarsız olmanıza neden oluyor. Aile içi olayların gündeme gelmesiyle birlikte, bugün onlara vakit ayırmanız gerekebilir.
YENGEÇ:
Bugün, satın alma isteğiniz belirgin. Maddi konularda gelişmeleri çok iyi takip edebiliyorsunuz. Planladığınız konularda, gerekli finansı sağlamanız için ince hesaplara ihtiyacınız olacak.
ASLAN:
İsteklerinizde artış var ve çevrenizdeki olaylara kayıtsız kalamıyorsunuz. Akrep'e geçen Satürn, kişiliğinizle ilgili sorunların abartılmasına neden olacaktır. Temkinli davranmanız gereken bir gün.
BAŞAK:
Araştırmacı bir ruhla hareket ederek, çevrenizi sıkı bir şekilde irdeleyeceksiniz. Sistemli yapınızı daha da belirgin bir şekilde vurgulayacak ve etrafınızda gelişen olayları yeniden düzenleyeceksiniz.
TERAZİ:
Bugün, sosyal çevrenizde sizi etkileyecek kişilerle birlikte olacak ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz. Sadece mantığınıza güveniyor ve düşüncelerinizden kesinlikle taviz vermek istemiyorsunuz.
AKREP:
Gücünüzü gösterecek işlerden hoşlanıyorsunuz. Bugün, gelecekte yapacağınız çalışmaların ön hazırlıklarını tamamlayacaksınız. Birlikte olduğunuz kişilere sahiplenme duyguları ile yaklaşacaksınız.
YAY:
Ani gelişen olaylara karşı temkinli bir tavır içindesiniz. Özgürlükçü yapınızın ortaya çıkacağı bir gün. Bugün görüşeceğiniz kişilerle duygusal bağlarınızı güçlü tutmak isteyeceksiniz.
OĞLAK:
Maddi konularda ilginç araştırmalar içinde olacak ve özgürlüğünüzü kanıtlayacaksınız. Farklı kişilerin fikirlerinden yola çıkarak, kazançlarınızı belirleyici işler yapacaksınız. Yeniliklere açıksınız.
KOVA:
Ölçülü konuşmalarınızla, kendinizi bulunduğunuz ortama saygılı bir şekilde sunuyorsunuz. Bugün, bilgilerinizi paylaşma konusunda cömert davranıyor ve olaylara keskin bir mantıkla yaklaşıyorsunuz.
BALIK:
Arkadaşlarınızın yanında kendinizi daha iyi hissediyor olmanız, onlarla daha sık görüşmenize neden oluyor. Çevrenizde orijinal fikirlere önem verdiğiniz için, arkadaş seçimleriniz de bu yönde oluyor.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI