• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bazı dostlukların güçleneceği bir gün FİLİZ ÖZKOL

Bazı dostlukların güçleneceği bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.02.2013, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Hırslı ve yönetici ruhumuz ortaya çıkıyor. Dik kafalı ve fevri olacağız. Duygu ve düşüncelerimizi rahat bir şekilde ifade edeceğimiz için, bulunduğumuz ortamlarda tartışabiliriz. Toplumsal olaylarda agresif davranışlar sergileyeceğiz. Kardeşlerle birlikte ortak çalışmalar içine girebiliriz. Aile kavramının önem kazanması sonucunda ev değişimleri ve emlak alım satımları gündeme gelecek. Toprakla ilgisi olanlar için olumlu bir gün. Mühendislerin, emlakçıların ve müteahhitlerin aktif olacağı bir gün. Aile ziyaretleri artacak, bazı dostluklar daha da pekişecek.

BUGÜN DOĞANLAR:

Derin bir duygusallığa sahip olmalarına karşın, her şeyi içlerinde saklarlar. Paylaşma konusunda oldukça cimridirler. Detaycı ve araştırmacı kişilikleri yüzünden yaşamlarını sürekli sorgularlar. Dostlarıyla aralarında güçlü bağları vardır ama seçici kişilikleri yüzünden aşklarını zor yaşarlar. İkili ilişkilerinde kıskançlıkları ve sahiplenmeleri yüzünden, problemleri hiç bitmez. Sakin, duygusal ve sezgisel yapıları, olayları önceden hissetmelerine neden olur. Algılama yetenekleri sayesinde, her şeyi kısa sürede çözümleyen bir zekaya sahiptirler. Yaşam kalitelerini yüksek tutmaya çalışırlar. Bilgi donanımlarına ve hafızalarına güvenirler. Toplumsal olaylarda kariyerleriyle ön plana çıkmasını bilirler.

KOÇ:
Bugün, kişisel sorunlarınızı irdeleyeceksiniz. Bilinçaltı duygularınız yüzünden mantık karmaşası yaşayabilirsiniz. İsteklerinizde sabırlı bir tutum izleyerek, hedeflerinize ulaşmayı planlıyorsunuz.
BOĞA:
Güçlü mantığınız sayesinde sizden beklenen performansı sağlayacaksınız. Bugün çevrenize açık davranmak istemeyebilirsiniz. Gizli düşünceler içinde olmanız, farklı yorumlara neden olabilir.
İKİZLER:
Bugün, Ay'ın konumu para konularını gündeme getiriyor. Kazançlar konusunda yaşadığınız sıkıntılarınızı çevrenizin desteği ile aşabilirsiniz. Onların düşüncelerine tepki göstermeniz yanlış anlaşılıyor.
YENGEÇ:
Aşkta davranışlarınız yüzünden partnerinizle ilişkinizi zorlayabilirsiniz. Sizin istekleriniz onun davranış biçimlerine ters düşebilir. Zengin bir dünyanız var ve rutin olaylardan hemen sıkılıyorsunuz.
ASLAN:
Bugün duygusal anlamda kafanız karışık ve bazı konularda kararsız kalabilirsiniz. Değişim için uygun bir gün değil. Ani ortaya çıkan olaylar karşısında, kendinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz.
BAŞAK:
Ay'ın konumu, kişisel ilişkilerinizle duygusal yapınız arasında çelişkiler yaratıyor. İşlerinizle ilgili yeniliklere ihtiyacınız var ve bir takım iş bağlantıları içinde olacaksınız.
TERAZİ:
Çizdiğiniz yolun başarıyla yürümesini istiyorsanız, tavizleri göze almanız gerekiyor. Bugün, inatçı yapınızı belirgin bir şekilde ortaya koyacaksınız. Ay'ın konumu, duygusal tarafınızı ortaya çıkarıyor.
AKREP:
Bugün kendinize güveniyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda etkili konuşmalarınızla dikkat çekmeyi başaracak ve çevrenizi etkileyeceksiniz. Zincirleme birçok işi kısa sürede tamamlayacaksınız.
YAY:
Bugün, yapmak istediğiniz çok şey var. Duygularınızı ön plana çıkarmak istiyorsunuz. Birlikte olduğunuz kişilerle yeteneklerinizi birleştirerek, öncülüğünüzü yapacağınız aktiviteler başlatacaksınız.
OĞLAK:
Bugün, organizasyonlar konusunda oldukça başarılısınız. Etrafınızdaki kişileri yönlendirme konusunda aşama kaydediyor ve bundan büyük keyif alıyorsunuz. Mantıklı davranarak başarınızı artırıyorsunuz.
KOVA:
Kişisel çabalarınız sonucunda elde edeceğiniz önemli gelişmeler, motivasyonunuzun artmasına neden oluyor. Bugün bazı dost toplantılarının aranılan kişisi olacaksınız. Bütçenizi zorlayabilirsiniz.
BALIK:
Yapacağınız her işi önceden planlayarak yola çıkıyorsunuz. İlişkinizde kalıcı değerler peşindesiniz. Yakın dostlarınızın desteği sayesinde, isteklerinizi elde etmeyi başaracaksınız.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI