• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Paylaşım isteğimizin yoğun olacağı bir gün FİLİZ ÖZKOL

Paylaşım isteğimizin yoğun olacağı bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.02.2013, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Evimizi yeniden dekor etmek isteyeceğiz. Parasal sıkıntıları olanlar ise, eşyaların yerlerini değiştirmekle yetinebilirler. Sinema ve müzik konuları gündem kazanacak. Bu tür yerlere gitmek isterken, bazılarımız müzik arşivimizi genişletmek isteyeceğiz. Çok istediğimiz yeni bir albümü satın alabiliriz. Kafamızda binbir çeşit düşünce oluşacak. Sandık ve sepetlerimizi karıştıracak eski eşyalarımızdan kullanmayacaklarımızı arıtacağız. Gardırobumuzu yenilemek isterken, paylaşım duygularımız da ortaya çıkacak. İçsel sevincimizi dışarıya yansıtmak için güven veren dostlarımızı arıyoruz. İletişim konusunda hızlı görüşmelerin gündem kazanacağı bir gün. Fakat kullanacağımız sözcüklerin önemli olduğunu bilmeli ve verdiğimiz sözleri yerine getirmeliyiz. Kendi kurallarımızı kendimizin belirleyeceği bir gün.

BUGÜN DOĞANLAR:
Enerjilerini çevreleriyle paylaşmasını bilen özel kişilerdir. Kendilerine güvenleri sonsuzdur. Hedefleri doğrultusunda yaşadıkları için, çevreden aldıkları tepkiler karşısında çok çabuk sinirlenebilirler. Çok fazla seyahat ederler. Karşı cins üzerinde cazibeleri çok etkindir. Sıradışı ilişkiler yaşamaktan hoşlanırlar. Yaşam kaliteleri çok yüksektir. Seçici ve ayrıştırıcıdırlar. Kendilerine her konuda güvendikleri için, sadece kendi fikirlerini beğenirler. Kişisel yaşamlarında zor insanlardır. Madde, akıl ve kariyer onlar için çok önemlidir. Duygusal yaşamlarını herkesle paylaşmazlar ve özel dostlara ihtiyaç duyarlar. Yaşamı kendi ölçüleriyle yaşamaktan hoşlandıkları için, yönlendirilmeye gelemezler. İnatçı yapıları oldukça belirgindir.

KOÇ:
Mesleki konularda dikkatli olmanız gereken bir gün. Ay kariyer evinizden size derinlik veriyor. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmek zorundasınız. Ani fikirlere karşı kontrollü olmalısınız.
BOĞA:
Bugün çevresel koşullarınızı gözden geçiriniz. Yakın dostlarınızla birlikte bir araya gelecek ve sürüncemede kalan birtakım işlerinizi gözden geçirecek ve bazı sonuçlara daha fazla yaklaşacaksınız.
İKİZLER:
Ortak çalıştığınız kişilerin, size olan güvenlerini hak etmek için daha çok çalışmanız gerektiğini biliyorsunuz. Unuttuğunuz konuların tekrar karşınıza çıkmasıyla yaşantınıza hareket gelecek.
YENGEÇ:
Bugün, hızlı ve aktif bir zihinsel performansa sahip olmanıza rağmen, karar verme konusunda zorlanabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda yaptığınız çalışmalardan dolayı takdir göreceksiniz.
ASLAN:
Kariyerinizde önemli gelişmeleri takip etmelisiniz. Güneş, yaşam evinizde ilerlerken başarıyı da beraberinde getirecek. İsteklerinizden ödün vermiyor ve gücünüzü sonuna kadar kullanıyorsunuz.
BAŞAK:
Her şeyi kolay benimsemediğiniz için, size sunulan koşullara kuşku ile yaklaşıyorsunuz. Çevrenizi çok kolay etkiliyorsunuz. Bugün duygularınızı özel bir şekilde paylaşmak isteyeceksiniz.
TERAZİ:
Sabah saatlerinde düşük olan enerjiniz, günün ilerleyen saatlerinde yükselecek. Fakat çevrenizde gelişen olaylara dikkat etmelisiniz. Yaşantınızdaki kişi ile bazı konularda aykırı düşüyorsunuz.
AKREP:
Paraya ve lükse olan merakınız, sizi daha çok çalışmaya yöneltecek. Ailenizin kadınlarıyla ortak çalışmalar yaparak bulunduğunuz yeri güzelleştirmek isteyeceksiniz. Aceleci tavrınız zarar verebilir.
YAY:
Yüksek enerjili hisleriniz nedeniyle önemli kapıları açacağınızı düşünerek, fevri davranışlar içinde olmamalısınız. Maddi konularda yoğun istekleriniz var ve başarıyı dikkatiniz sayesinde elde edeceksiniz.
OĞLAK:
Yakın ilişkilerinizde temkinli olmanızda yarar var. Size anlamsız gelen bazı olaylar, onların yanlış düşünmelerine neden olabilir. Kuşkucu davranışların yararını daha sonra olumlu bir şekilde göreceksiniz.
KOVA
Bugün, duygularınızı coşkulu bir şekilde karşı tarafa yansıtacaksınız. İhtiyacınız olan beraberlikte uyum içinde olmak istiyorsunuz. Fakat sizin inatçı tavırlarınız, sürtüşmelere neden oluyor.
BALIK:
Yenilenme duygusunu hissetmediğiniz zaman, huzursuz ve kaprisli oluyorsunuz. Kısa yollar ve görüşmelerden alacağınız yeni haberler ileri vade de size artı getirecektir. Biraz daha beklemelisiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI