• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Çocuklarla ilgili aktiviteler yapılacak FİLİZ ÖZKOL

Çocuklarla ilgili aktiviteler yapılacak

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 31.03.2013, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Bugün orijinal fikirlere açık bir tavır içinde olacağız. Yaratıcılığımızın engellemesini istemeyecek, içimizdeki coşkuyu ortaya çıkaran işler yapmayı tercih edeceğiz. Aşk yaşantımızda detaylar ve ayrıntılar önem kazanacak. Çocuklarımızla ilgili aktiviteler söz konusu olacak. Finans konularıyla başımız dertte olacak. Yollarla ilgili planlarımızı gerçekleştirme fırsatı bulurken, beklediğimiz teklifleri de her an alabiliriz. Duygusal yaşantımızda harekete ve canlılığa ihtiyacımız var. Partnerimizin bize destek vermesini bekliyoruz. Toplumsal yaşantımızda değişime ihtiyacımız var. Öğrenme kabiliyetimizin arttığı bir gün yaşayacağız.

BUGÜN DOĞANLAR:

Yaşamlarında zeka ve sezgiler ön planda olacaktır. Etkili çevrelerde bulunmaları sayesinde başarı grafikleri daima yüksektir. Orijinal yapıları daima onları farklı kıldığı için, bazı ortamlarda tepki alsalar da hiçbir şeye aldırmazlar. Sürekli seyahat etmekten hoşlandıkları için de dünyanın birçok yerinde güçlü dostları olur. Doğal yapıları sayesinde birçok ahbapları olur. Daima güçlü pozisyonlarda çalışırlar. Sadelik ilgilerini çekse bile, hedef çıtalarını yüksek tuttukları için çevreleri tarafından algılanmaları zor olur. Olağanüstü durumların kişileri oldukları için, yaşamları da sıradan geçmeyecek ve birçok farklı olayları da beraberinde getirecektir. Yatırım konusunda oldukça becerikli davranarak birçok fırsatı kendi lehlerine çevirmeyi başaracaklardır.

KOÇ:
Beklediğiniz konuların ayağınıza gelmesi sizi motive edebilir. Düşünmeden sarf ettiğiniz cümlelerin başınıza iş açmasını istemiyorsanız, duygularınızı denetim altında tutmaya çalışmalısınız.

BOĞA:
Duygusal konularda derin düşünüyor ve partnerinizin kusurlarını yargılama konusunda gerçekçi davranıyorsunuz. Olaylara yüzeysel bakış açısı getirmediğiniz için, çevrenizle çarpışmalar yaşayabilirsiniz.

İKİZLER:
Bazı düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. Sezgilerinize çok güvenmeniz, bazı yanlış kararlar almanız neden olabilir. Kariyerinizle ilgili köklü değişimlere hazır olmalısınız.

YENGEÇ:
Önsezilerinizin duygularınızın önüne geçmesiyle, değer yargılarınız değişebilir. Arkadaşlarınızı yargılamaktan vazgeçmeli ve çevrenizi olduğu gibi kabul etmesini öğrenmelisiniz.

ASLAN:
Çevresel iletişiminizin ön planda olması ve kan bağı olduğunuz kişilerle kurduğunuz duygusal alışveriş, parasal anlamda sizi zor duruma düşürebilir. Satürn, aile ilişkilerinize sertlik kazandırıyor.

BAŞAK:
Geçmişte kalan bir arkadaşınızdan alacağınız haber, kısa süreliğine de olsa sizi anılarınıza döndürebilir. Duygusal derinliğiniz çok güçlü. Bugün, sezgilerinize her zamankinden fazla güvenebilirsiniz.

TERAZİ:
Satürn para evinizi etkiliyor. Maddi konularda ilginç planlarınız mevcut. Sağlam kararlar alıyorsunuz. Çalıştığınız kişilerin duygusal sorunları yüzünden işlerinizde gecikmeler olabilir.

AKREP:
Bugün, olağanüstü işler peşinde koşmak istiyorsunuz. Satürn tepe evinizde geri giderken, kişiselliğinizi ön plana çıkaracak başarılara ihtiyacınız olacak. Maddi konularda planlarınız olabilir.

YAY:
Bugün, herkesten daha fazla çalışmaya meyillisiniz. Size gelen her türlü işi sonuçlandırmayı görev biliyorsunuz. Kendinizi belli bir düzene aitmiş gibi görmeniz, iş disiplininizi artırıyor.

OĞLAK:
Çevrenizde gelişen olaylara güçlü bir sezgi ve mantık bileşkesi ile yaklaşıyor olmanız, kendinizi ifade etme konusunda sizi ayrıcalık sağlıyor. Maddi konularda partnerinizden taviz bekleyebilirsiniz.

KOVA:
Bugün, duygularınızı saklamak için birçok nedeniniz olabilir ve kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz. Koç'ta ilerleyen Mars'tan olumlu etkiler alıyorsunuz. Kendinizi yeniden sınayacaksınız.

BALIK:
Duygularınızı olumlu bir şekilde ortaya koymaktan yanasınız. Satürn gezegeni size destek veriyor. Daha kararlı ve mantıklısınız. Sezgileriniz sizi yanıltmıyor. Geçmişi sorgulamaktan hoşnut kalacaksınız.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI