• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İstenmeyen olaylara adımız karışabilir FİLİZ ÖZKOL

İstenmeyen olaylara adımız karışabilir

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.04.2013, 00:00
GÜNÜN YORUMU
Bugün, gökyüzü oldukça karışık. Duygular ve öfkeler atağa kalkmış durumda. İstemediğimiz olaylara adımız karışabilir. Toplumsal skandallar için uygun bir gün. Birçok dostlukları olumsuz duygular tehdit edebilir. Yöneticiler için de gergin ve değişim gereken yazılımlar gündeme gelecek. Kazançlarımızla ilgili sorunlar, özellikle vergi mükellefleri için, sıra dışı problemler güncellik kazanacak. Verilmiş sözlerin yerine getirilmesi gerekecek ve hatırlatmalar güncellik kazanacak. Yenilikler ve marjinal düşünceler ön sıralarda yerini alırken, sanatçılarımız ve aktrislerimiz, cesur itirafları ile boy gösterecekler.

BUGÜN DOĞANLAR
Azimli ve çalışkandırlar. Duyuları çok fazla gelişmiştir. Özellikle gözlemciliği çok iyidir. Kararlı, aktif, dışa dönük, bağımsız ve ben merkezci yapıları vardır. İdeallerine bağlıdırlar. Detaylarla uğraşmak hiç hoşlarına gitmez. Duygularda kalıcılık yerine değişkenliği tercih ederler. Geçmiş duyguların onları rahatsız etmelerine izin vermedikleri için, çevreleri tarafından soğuk bir kişilikle suçlanabilirler. Amaçlarına uygun hareket eden gerçekçi kişilerdir. Giyim ve kuşam konusunda son derece zevkli olup, seçkin bir zevke sahiptirler.

KOÇ
Konuşacağınız ve paylaşımlarınızı aktaracağınız kişilerin, önemli destek verici davranışları sizi memnun edecektir. Aranızda kavga çıkmasını istemiyorsanız, sevgilinizle, sosyal aktivitelere beraberce katılmaya teklif etmelisiniz.
BOĞA:
Gelen iş teklifleri karşısında, kafanızın karışmasını istemiyorsanız, partnerinizden yardım alabilirsiniz. Öncelikle duygularınız bir hayli yoğun seyrediyor. Derin düşünce ve araştırmalar içindesiniz. Bazı masrafları gözden çıkarabilirsiniz.
İKİZLER:
Birlikte çalıştığınız kişilerle uyumlu çalışmak istediğiniz bir gerçek. Fakat size karşı gelenlere de, gerekli tepkinizi göstereceksiniz. Güven arayışınızla beraber maddi konuların önemini kavramanız gündeme geliyor. Ortak organizasyon çalışmaları içindesiniz.
YENGEÇ:
Siz artık duygularınıza katı kurallar getirdiniz. Gelişigüzel ilişikler yaşamak istemediğiniz içi, karşınıza çıkan kişilere istemeden seçici davranıyor ve yüksek frekansta olmasına dikkat ediyorsunuz. Yaratıcılıkta harikalar yaratıyorsunuz.
ASLAN:
Birçok sosyal çalışmada yönetici kişiliğiniz ön planda olacak, partnerinizle gücünüzü birleştireceksiniz. Aşk ve mantık kol kola gezecekler. Sosyal ilişikleriniz yoğunluk kazanmaya devam ederken bazı cazip kişiler ilginizi çekecektir.
BAŞAK:
Çevrenizde entelektüel aktivitelere katılırken, sanatsal gösterilere de ilgi göstereceksiniz. Aşkla ilgili düşüncelerinizi abartacaksınız. Duygularınızı ve hırslarınızı içsel olarak büyütüyorsunuz. Enerjinizi büyük hedeflere odaklayacaksınız.
TERAZİ:
Tanışacağınız kişilerin karizmanızla etkilemek için özel bir çaba sarf etmenize de, gerek kalmayacaktır. İş konusunda yardım alacağınız kişilerin, sizden çok farklı olması sizde hayranlık uyandıracaktır. Bugün dengeleriniz çok önemli.
AKREP:
Proje geliştirmek için, yeni bir araştırma içine gireceksiniz. Ketum ve kararlı davrandığınız zaman, şartlar sizden yana olacak. Araştırma içgüdünüzün yüksek olmasından kaynaklanan, hedeflerinize yönelik çalışmalar içindesiniz.
YAY:
Yardım etme duygunuz artarken, zevkler konusunda aşırıya kaçabilirsiniz. Bu yüzden sağlığınız olumsuz etkilenebilir. Öz disiplininiz güçlenirken, rahat ortamları tercih edeceksiniz. Oldukça güçlü pozisyonlarda çalışarak, bazılarını düşüncelerinizle etkileyeceksiniz.
OĞLAK:
Kişisel enerjinizi evinize ayıracaksınız. Katılacağınız arkadaş toplantılarında eski dostlarınızı görme şansı elde edeceksiniz. Bazıları da; gruplaşmalar yaşayarak, gerilimli ve huzursuz bir ortam içine düşebilirler. Sağlığınızıza dikkat edin.
KOVA:
Bugün, para konularında akıllıca davranacaksınız. Yatırımlarınız size kazanç olarak geri gelecektir. Atılımlarınız ve sosyal çalışmalarınız için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bazılarınız hedefleri doğrultusunda uygulamaya geçebilirler.
BALIK:
Sosyal konumunuzda yükselme olabilir. Bu anlamda katılacağınız aktivitelerde yeni kişilerle karşılaşacak, duygusal açıdan etkilenebileceğiniz anlar yaşayacaksınız. Bazılarınız dostlarınızla ortak projeler yapacaksınız.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA