• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Cesaret gerektiren işler bizi bekliyor FİLİZ ÖZKOL

Cesaret gerektiren işler bizi bekliyor

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.04.2014, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Bugün oldukça hareketliyiz. Hızlı düşünüp çabuk davranacağımız için, birçok fırsatı anında değerlendiriyoruz. Zihinsel kapasitemiz çok iyi olduğu için, çözülmesi en güç problemleri bile anında çözebileceğiz. Birçok organizasyon çalışmasının altına imza atabiliriz. Düşüncelerimizi konuşurken aceleci tavırlarımız ortaya çıkıyor. Girişimci yönlerimizi kullanmak isteyebiliriz. Bugün çeşitli olanaklarımızı farklı bir şekilde kullanacağız. Maceracı ruhumuz körüklenecek. Zeki ve uyanık davranışlarımız çevremizde yanlış anlaşılabilir. Cesaret isteyen işler bizi bekliyor.

BUGÜN DOĞANLAR:
Yüksek eğitim ve akademik kariyer yapmaya elverişlidirler. Tartışmalarda, daima kendilerini haklı çıkaracak bir neden bulurlar. Enerjik yapıları ile başlattıkları işi bitirme konusunda sonsuz beceriye sahiptirler. Konuşmaları akıcı ve sürükleyicidir. Sistematik bir yapıları vardır. Maddi konularda sezgilerine çok güvenirler. Duygusal bağları güçlüdür. Maddeye ve paraya önem verirler. Duyarlı mizaçları ile olgunluğun ve dürüstlüğün hakim olduğu ortamları ararlar. Yaşamda mutluluk arayışları hiç bitmez. Evlilik konusunda dikkatli olmalıdırlar. Kendilerini beğenirler. Çevrelerinde yapıcı tavırları ile dikkat çekerler. En büyük kusurları her şeyi abartma taraflarıdır. Gereksiz bir şekilde problemlerini gözlerinde büyütürler. Dış görünüşe önem verirler.

KOÇ:
İşinizle ilgili yeni bir yapılanmaya ihtiyacınız olacak fakat yapacağınız anlaşmaları sağlam temeller üzerine oturtmak istiyorsanız, sadece kendinize güvenmelisiniz. İlişkilerinize dikkat etmelisiniz.
BOĞA:
Birlikte çalıştığınız kişilerin sorunları yüzünden, başınız ağrıyabilir. Bugün, göğüslemek zorunda kalacağınız problemlere karşı kendinizi hazırlamalı ve hedeflerinizde bildiğinizden şaşmamalısınız.
İKİZLER:
Düşündüğünüz her şeyi yaşama geçirme konusunda istekli davranacaksınız. Enerjinizi kanıtlamak gibi fırsatları kaçırmamalı ve sevdiğiniz kişiye yakın olmalısınız. Harcamalarına dikkat etmelisiniz.
YENGEÇ:
Dostluklar konusunda seçici ve titiz davranmaya çalışıyorsunuz. Bugün, kalıcı işler yapmak için adımlar atacaksınız. Kendinizi yoğun iş temposunun içinde bulabilirsiniz. Ani iş gezileri gündeme gelecek.
ASLAN:
Bugün çevrenizle güçlü bir işbirliği içinde olacaksınız. Duygusal gelişiminiz için yapacağınız çalışmalarda, maddi beklentilerin de önem kazanacağını biliyor ve hedeflerinizi ona göre belirliyorsunuz.
BAŞAK:
Kendinize yakın hissettiğiniz kişilerle ortak çalışmalar içinde olacak ve duygusal konularda kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Bugün, partnerinizin isteklerine önem vermelisiniz. Sizden ilgi bekliyor.
TERAZİ:
İçsel zenginliğinizin yoğunluğu, duygusal yaşantınıza bakış açısınızda açıklayamadığınız birtakım gelişmeleri gündeme getiriyor. Bilinçaltınızın yüzünden, hatalarınız gündeme gelebilir.
AKREP:
Bugün güç peşindesiniz. Planladığınız işleri kısa sürede tamamlayarak, başka işlere de imkan tanımak istiyorsunuz. İnatçı yapınızı tatmin etmek için ısrarcı davranabilirsiniz. Anlaşılmak istiyorsunuz.
YAY:
Çevrenizle bütünleşmekten hoşlanmanıza rağmen, bugün aykırı düşünceler içindesiniz. Kendi fikirlerinizin doğruluğuna inanıyor ve iletişim içinde olduğunuz kişilere karşı savunmanızı yapıyorsunuz.
OĞLAK:
Gücünüzü ve düşüncelerinizi, çevrenize aksettirebileceğiniz olumlu bir gün. Duygularınızla, bulunduğunuz toplumda idealist davranıyorsunuz. Maddi konularda, güçlü sezgilerinizin yardımı oluyor.
KOVA:
Bugün sevdiğiniz konularla ilgilenmek isteyeceksiniz. Kendinizi ispat edeceğiniz alanları seçerek, başarınızı perçinleyecek işler peşindesiniz. Finans konularıyla ilgili gelişmeler gündeme gelecek.
BALIK:
Alışveriş konularında hata yapmaktan çekiniyorsunuz. Yakınlarınızın fikirleri sizin için güçlü bir motivasyon kaynağı oluyor. Bugün görüştüğünüz kişilerin olumlu düşüncelerini siz de benimseyeceksiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI