• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Duygularımızı yoğun yaşayacağımız bir gün FİLİZ ÖZKOL

Duygularımızı yoğun yaşayacağımız bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 02.05.2014, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Bugün duygularımızı yoğun yaşayacağız. İsteklerimizi ifade ederken da aşırıya kaçabiliriz. Sözlerimizi dikkatli kullanmalı ve kalp kırmamaya çalışmalıyız. İstemeden bazı tartışmaların içine çekilmemiz mümkün. Toplumsal yaşantımızda skandallar gündeme gelecek. Sanatsal faaliyetlerin yoğun olacağı bir gün. Tezatların birbirini tamamlaması günümüzü ilginç hale getirecek. İş konusunda, kendimizi aşacağımız konuların karşımıza çıkması bizi olumlu yönde motive edecek. Disiplinli davranmakla başarıyı garantileyebiliriz. Öğrenme isteğimizin artacağı bir gün.

BUGÜN DOĞANLAR:
Yeni fikirlere açık kişilerdir. Hızlı düşünürler ve kararlarını çabuk verirler. Özgürlüklerinde sınır tanımayan davranışları karşısında, çevrelerinden tepkisel yorumlar alsalar bile, onlar aldırmamayı başarırlar. İlgi çekici kişilerdir. Özellikle mimikleri çok güçlüdür ve konuşurken gözlerini çok iyi kullanırlar. Yardım kuruluşlarında çalışmaktan büyük zevk alırlar. Farklı bir misyonları vardır. Yaratıcı ve sanatsal yeteneklerini çok iyi kullanan kişilerdir. Çabuk karar vermeleri, erken yaşta evlenmelerine neden olur. Dış görünüşleri neşeli ve pozitiftir. Yakın akraba ilişkilerinde yapıcı ve birleştirici özellikleriyle ön plana çıkarlar. Amaçlarından sapmadan çalıştıkları için, her zaman çalışkanlıklarıyla övünebilirler.

KOÇ:
Bugün dengeli davranmaya yönelmeli ve kazançlarınızı artırma konusunda istediğiniz başarıyı kendi kendinize ispat etmelisiniz. Güvenli bir yaşam isteği içindesiniz. Sistemli düşünmek zorundasınız.

BOĞA
Maddi konularda istediğiniz sonuçları almanız, uzun zaman alabilir. İsteklerinizde acele etmemeli ve yatırımlarınızı kendi çapınızda irdelemeden sonuca gitmemelisiniz. Bencil davranabilirsiniz.

İKİZLER:
Bugün Ay'ın verdiği etkilerle, kişisel deneyimlerinizi arkadaşlarınızın desteğiyle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, motivasyonunuz artıyor.

YENGEÇ:
Bulunduğunuz ortamlarda düşüncelerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Sabit düşünceler içinde olduğunuz zaman, olaylara dar bir çerçeveden bakıyorsunuz. Takıntılı davranmaktan vazgeçmelisiniz.

ASLAN:
İletişim içinde olduğunuz kişilerin farklı davranış biçimlerinden olumsuz etkilenmek istemiyorsanız, baskıcı düşüncelerden vazgeçmeli ve kişileri olduğu gibi kabul etmesini öğrenmelisiniz.

BAŞAK:
Maddi konularda istediğiniz bolluğa kavuşmak için, başlattığınız çalışmalara yeni bir yön vermek isteyeceksiniz. İddiacı ve istekli konuşmalarınızla bazı kişileri kendi sathınıza çekiyorsunuz.

TERAZİ:
Çevrenizde gelişen olaylara karşı duygusuz kalmayı beceremiyor, bulunduğunuz ortamlara müdahale etmek zorunda kalıyorsunuz. Bugün, karışık problemlerin üstesinden kolayca geleceksiniz.

AKREP:
İkili ilişkilerinizde çılgın bir gününüz. Sosyal çalışmalara ağırlık veriyor ve ilginç kişilerle birlikte olmak istiyorsunuz. Bugün partnerinizle birlikte ortak çalışmalar içinde olacaksınız.

YAY:
Değişik alanlarda yaptığınız çalışmaların ilgi görmesi, motivasyon gücünüzü artırırken, düşünce sınırlarınızı genişletiyor. Bugün, oldukça hareketlisiniz. Akşam saatlerinde dinlenmeye çalışın.

OĞLAK:
Mesleğinizde değişen şartlardan rahatsız olabilirsiniz. Farklı olmayı sevdiğiniz halde, bazı alışkanlıklarınızın elinizin altından kaymasına tahammül edemiyorsunuz. Emeğinizin karşılığını almak istiyorsunuz.

KOVA:
Enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gücü gelişebilir. Farklı davranış biçimleriniz, aile içinde birtakım yanlış yansımalara neden olabilir.

BALIK:
Bugün, özgürlüğünüzü ifade etme konusunda oldukça cesaretli davranacaksınız. Farklı düşüncelerin olabileceğini bilmenize rağmen, kendi fikirlerinizle ilgili ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI