• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.07.2014, 00:00
KOÇ:
Duygusal ve yaratıcılığınızı mükemmel kullanacağınız bir gün içindesiniz. Güneş'in konumu, aşkta güçlü yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Bugünlerde çevreniz tarafından ilgiyle izleniyorsunuz.

BOĞA:
İşlek ve kolay iletişim kurabileceğiniz kişilerle birlikte olmalısınız. Düşüncelerinizin yeniliklerle pekişeceği bir gün. Akrabanızın sorunuyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

İKİZLER:
Size aksiyon kazandıracak doğru davranış şekillerini düşünün. Yaşamınızda sizi zorlayan konulara karşı, daha sistematik yaklaşmalısınız. Kişilerle olan münasebetinizi belirleyin.

YENGEÇ:
Yakın dostlarınızdan alacağınız destek, sizin için çok önemli. İş birliği içinde olacağınız kişilerle bir araya gelecek ve karşıt görüşler içinde olacağınız bir toplantıyı gerçekleştireceksiniz.

ASLAN:
Çok canlı bir gününüzdesiniz. Gereksiz yere verdiğiniz sözlerden dolayı canınız sıkılabilir ve bazı işleriniz erteleyebilirsiniz. Son günlerde çok çalışıyorsunuz. Kendinizi fazla yormayın.

BAŞAK:
Yapmayı hedeflediğiniz işle ilgili olarak, desteğini beklediğiniz kişiyi şımartabilirsiniz. Sağduyulu olmak adına üstün bir çaba sarf ediyor ve ilginizi ondan esirgemiyorsunuz.

TERAZİ:
Düşüncelerinizi paylaşma konusunda fazla istekli sayılmasınız. Kendinizi huzursuz ve tedirgin hissediyorsunuz. Değişik düşünceler içinde olacaksınız. Geçmiş ve gelecek muhasebesi yapıyorsunuz.

AKREP:
Aldığınız her türlü sorumluluğu yerine getirme konusunda başarılısınız. Meslek yaşantınızla ilgili değişimlere hazır olmalısınız. Yeteneklerinizin ortaya çıkması için çaba göstermelisiniz.

YAY:
Uzun zamandır görüşemediğiniz dostlarınızla birlikte ortak fikirler üreteceğiniz bir ortam paylaşmalı ve enerjinizi yükseltmelisiniz. Ele aldığınız konulara yeni bir bakış açısı getireceksiniz.

OĞLAK:
Birlikte çalıştığınız kişilerin, sizinle aynı fikirde olmasına dikkat ediyorsunuz. Geleneksel yönlerinizi aşarak, yeniliklere açık olacaksınız. Her olaya kendi mantığınızla yaklaşıyorsunuz.

KOVA:
Duygusal sezgilerinizin yoğun olmasına karşın, acele verilmiş kararlar size yanıltabilir. Kariyerinizle ilgili yeni bir dönem başlamak üzere ve sevdiğiniz işi yaptığınız zaman mutlu oluyorsunuz.

BALIK:
Öfkelerinizi saklayamıyorsunuz ve duygularınızı her anlamda ortaya koymaktan hoşlanıyorsunuz. Kendinizi aşma konusunda, yenilikler içindesiniz ve sistemli hareket etmek istiyorsunuz.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI