• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.08.2014, 00:00
KOÇ:
Değişim ve düşüncelerinizi yenileme konusunda gereken cesareti göstermelisiniz. Yatırım konusunda şanslı bir döneme girmenize rağmen, maddi konularda risklere atılmamalı ve fikir almalısınız.

BOĞA:
Partnerinizin fikirleri karşısında bocalamanız mümkün. Bugün önemli konular yerine duygusal problemlerinizi abartabilirsiniz. Ortak çalışma bekleyen kişilerin, size olan güvenleri hak etmelisiniz.

İKİZLER:
Bugün sanki bir koruyucu çemberi içindesiniz. Ele aldığınız tüm konularda çıkan aksilikler konusunda olaylardan kıl payı kurtuluyorsunuz. ÇGüvendiğiniz kişilerin aleyhinize konuşması sizi üzmemeli.

YENGEÇ:
Ay kombinasyon burcunuz Balık'ta ilerlerken, sosyal yaşantınızda farklı fikirlerin çeliştiği ortamlarda olacak ve bundan büyük bir keyif alacaksınız. Jüpiter'in konumu çalışmalarınızı hızlandıracak.

ASLAN:
Jüpiter'in burcunuza geçmesiyle birçok çalışmaya el atacaksınız. Başarı sizin için çok önemli ve aşırılıklar karşısında pes etmek istemeyeceksiniz. Güvenli ve sabır gerektiren işleri arzuluyorsunuz.

BAŞAK:
Maddesel konularda kendinize yeten bir tablo içindesiniz. Yaşantınıza girmek isteyen kişileri seçme konusunda oldukça titizsiniz. Sizinle aynı fikirde olmayanların sizi eleştirmesine izin vermiyorsunuz.

TERAZİ:
Ay burcunuzda ilerlerken, duygularınızın kafanızı karıştırmasına izin vermemeli ve bazı olayları içinizden yargılamalısınız. Bugün, tüm enerjinizi maddesel konularınıza ayıracaksınız.

AKREP:
Ay kombinasyon burcunuz Balık'ta ilerlerken, arkadaşlarınızla yolculuk yapabilirsiniz. Bugün inatla kendi düşüncelerinizi savunuyor ve taviz vermiyorsunuz. Çevreniz tarafından göz hapsinde tutuluyorsunuz.

YAY:
Ailevi konularda duygusal hareket ettiğinizi siz de fark ediyor fakat önleyemediğiniz hisleriniz yüzünden, hatalı davranıyorsunuz. Abartılı konuşmalardan uzak kalmayı başarmalısınız.

OĞLAK:
Çevrenizin oldukça kalabalık olacağı bir gün. Bugün felsefi konuları konuşacağınız kişileri tercih etmenizdeki neden, mesleki anlamda desteğe ihtiyaç duymanızdır. Politik davranmayı yeğleyeceksiniz.

KOVA:
Jüpiter'in karşıt burcunuza geçmesiyle birçok projeniz hız kazanacak. Maddi konularda çevresel faktörlerden yararlanacaksınız. Yeni planlarınız için, idealleriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz.

BALIK:
Bugün bulunduğunuz alanda ön plana çıkmayı seveceksiniz. Çevrenizdekilere sevgiyle yaklaşıyor olmanız, sizi farklı kılabilir. Yakın çevrenizle kuracağınız diyalog, işlerinizin canlanmasına neden olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI