• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.09.2014, 00:00
KOÇ:
Kendinizi zorlamadan isteklerinize ulaşabilirsiniz. Sabırlı olmayı denemelisiniz, Sonuç sizin lehinize gelişecek. Kendinizi baskı altında hissettiğiniz zaman baş ağrılarınız artıyor. Olayları değiştirmenin mümkün olmayacağını biliyorsunuz.

BOĞA:
Yaptığınız işin sorumluluğunu, sizden daha iyi bilen yok. Çevrenize bunu anlatmanın çok zor olduğunu biliyorsunuz. Olaylara sessiz kalmayı yeğleyin. Her zaman mantığınıza sığınıyorsunuz.

İKİZLER:
Çevre ilişkilerinizde, farklı algılanmanız son derece doğal. Herkesten farklı düşünerek istemeden dikkati üzerinize çekiyorsunuz. Her konuda olayları üzerinize çekerken asla kötü niyetli değilsiniz.

YENGEÇ:
İş yaşantınızda gizli düşmanlarınız olduğu bir gerçek. Kinci değilsiniz ama bazen elinizde olmadan onlara içerliyorsunuz. Duygularınız her zaman mantığınızın önüne geçiyor. Mide ağrılarının sebebi, olayları kafanıza fazla takmanızdır.

ASLAN:
İş yaşantınızda farklı bir sisteminiz var. Çevrenize kendinizi ispat etmeniz zor oluyor. Siz onlar için farklı bir dünyanın insanısınız. Aranızdaki iletişim zamanla sağlanacak. Sıradan aşklar size göre değil.

BAŞAK:
Sistemli bir iş yaşantınız var. İşlerinizi disiplinli bir şekilde takip ediyor, sorumluluğunuzu en ince ayrıntısına kadar yerine getiriyorsunuz. Aşk da güven çok önemli. Biten aşklarınızın çoğu, yanlış anlaşılmak ve güvensizlikti.

TERAZİ:
Bugün, kararsız günlerinizin birini yaşıyorsunuz. Her konuda dengeli olmaya çalıştıkça gereksiz sorunlar sizi buluyor. Siz yine iç disiplininizi korumaya çalışın. Duyguların önemi, elimizden kaçtığı zaman anlaşılıyor.

AKREP:
Yaşantınızda her şey, ya hep ya da hiçtir. İkisinin ortasını bir türlü bulmayı beceremediniz. Çevrenizdeki herkes sizin enerjinize hayran. Güçlü bir mantık insanısınız. Sevdiğiniz kişiye sürekli kendinizi anlatmakla zaman geçiremezsiniz.

YAY:
İyimser yapınızı başkalarının anlaması mümkün değil. Her zaman yanlış anlaşılmak gibi bir probleminiz var. Siz yine hiçbir şeye aldırmıyorsunuz. Sıcakkanlı yapınız yüzünden de, çevrenizde insanlar hiç eksik olmaz.

OĞLAK:
Ciddi ve tutucu davranışlarınız, girdiğiniz her çevrede artı puan getiriyor. Birine borçlu kalmaktan asla hoşlanmıyorsunuz. Yaşamda doğru olanı yapıyorsunuz. İçinizde biriktirdiğiniz düşünceler, gerilime sebep oluyor.

KOVA:
Hatalarınızı çok çabuk anlıyor ve geriye dönmeye çekiniyorsunuz. Sizi tanıyanlar bile, bu yönünüzü hala çözemediler. Anlaşılmaktan korkuyor gibi bir haliniz var. Özgürlüğünüzden vazgeçmediğiniz için, hep yarım kalmış aşklar yaşıyorsunuz.

BALIK:
İş arkadaşlarınızla aranıza koyduğunuz mesafe, yanlış anlaşılıyor. Onlar sizi seviyorlar ve uzak duruşunuza bir anlam veremiyorlar. Derin duygularınızı, hiç kimsenin anlamadığını zannederek, çevrenize sitem ediyorsunuz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI