• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.11.2014, 00:00
KOÇ:
Bugün kişisel ve geleneksel davranacak, bazı dostlarınızı şaşırtacaksınız. Kendinizden başka hiç kimsenin fikirlerini kolay kabul etmek istemiyorsunuz. İnatçı yapınızı her fırsatta vurguluyorsunuz.

BOĞA:
Ay burcunuzda ilerliyor ve sezgileriniz yüzünden hatalara açık bir gün yaşayacaksınız. Duygusal konularda daha dikkatli davranmalı ve olayların gerçek yüzünü görmeden karar vermemelisiniz.

İKİZLER:
Duygularınız, sezgileriniz ve mantığınız arasında birbirine karışabilir, olayları akışına bırakmalısınız. Farklı bakış açınızla, herkesten önce çözümlediğiniz sorunlar, çevrenizde şaşkınlık yaratıyorsunuz.

YENGEÇ:
Ani gelişen olaylar karşısında yerinde tepki gösteriyor ve kısa sürede çözüm üretiyorsunuz. Bugün duygusallığınız oldukça yüksek ve bu duygusallığınızı ilişkinizde olumlu bir şekilde yansıtacaksınız.

ASLAN:
İletişim içinde olduğunuz kişilerin, yaşantınıza sağlayacağı olumlu katkıları inkar etmiyorsunuz. İlişkinizde gösterdiğiniz akılcı yaklaşımlar karşı tarafın da beklentilerini tam olarak karşılayacak.

BAŞAK:
Yakın dostlarınızla duygusal paylaşımlar yaşamak isteyeceksiniz. Uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınız sizi arayabilir ve iletişiminiz güçlenebilir. Sezgilerinizin güçlü olması size gerilim yaşatabilir.

TERAZİ:.
Zorlukları gözünüzde büyütmeden olayları halletmeniz güzel fakat yanlış kişiler yüzünden zarar görme ihtimaliniz yüksek. Sırlarınızı hiç kimseyle paylaşmamalı, bazı şeyleri kendinize saklamalısınız.

AKREP:
Bugün kendinizi sağlık açısından tam olarak iyi hissetmeyebilirsiniz. Yanınızda çalışan kişilerin iş potansiyelinizin azalmasını istemiyorsanız, onlar özverili bir yaklaşım göstermelisiniz.

YAY:
Bugün çevresel sorumluluğunuzun farkındasınız. Yaptığınız bir takım işlerde, kişisel girişimciliğiniz size aktivite kazandırırken, olayları kısa sürede sonuçlandırmanın keyfini de yaşayacaksınız.

OĞLAK:
Maddi konularda doğru kararlar alacaksınız. Birikime ve yatırıma önem vereceksiniz. Ailenizle daha çok zaman geçireceksiniz. Ailenizle olan birlikteliğiniz ve size olan desteklerinden oldukça mutlu olacaksınız.

KOVA:
Partnerinizle olan ilişkinizi sürekli düşünme ihtiyacı içinde olabilir ve olayları fazlaca abartabilirsiniz. Kendinizi haklı çıkarma adına içgüdülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermemelisiniz.

BALIK:
Yaşam enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Birçok işi bir arada yapmanın keyfini yaşayacaksınız. Yaratıcılığınızı istediğiniz her alanda kullanabilirsiniz, bir çok yeni iş için başlangıçlar yapabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI