• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.11.2014, 00:00
KOÇ:
Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, duygusal ilişkilerinizde, partnerinize haksızlık yapmama eğilimdesiniz. Onun düşüncelerinden yola çıkarak, bazı problemlerinizin üstesinden gelebileceksiniz.

BOĞA:
Duygusal değişimleriniz yüzünden çevrenizdeki kişilerin zor anlar yaşadığını fark etmeyebilirsiniz. Bugün, dostlarınızla gücünüzü birleştirebilir ve kendinizi onların yanında mutlu hissedebilirsiniz.

İKİZLER:
Maddi konularda duygusal davranmak sizi yanlış yönlendiriyor. Sevdikleriniz söz konusu olduğunda harcamalarınıza dikkat etmiyorsunuz. Bugün, bütçenizi gözden geçirmelisiniz. Maddi olarak kendinizi yetersiz görmeyin.

YENGEÇ:
Siz üstün nitelikli kişilerden hoşlandığınız için, bugün görüştüğünüz kişilerin farklı yönleri dikkatinizi çekecektir. İş yaşamınızda yeni kararlar almanızın zamanı geldi. Sizi etkileyecek kişilerin ortak özellikleri.

ASLAN:
Finans konuların gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Bugün, çevrenize hediye vermek isteyebilirsiniz. Yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde, enerjiniz daha da olumlu etkilenecektir.

BAŞAK:
Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendinizi neşeli ve canlı hissediyorsunuz. İlginç arkadaşlıklar ve farklı kişilerle birlikte olacaksınız. Tarzınızı bilerek ve isteyerek korumasını iyi biliyorsunuz.

TERAZİ:
Çevrenizde her şey sizin lehinize kuşatılmış gibi. İsteklerinizde artışlar, sahiplendiğiniz olayların seyrini, olumlu bir şekilde koşullandırıyor. Düşüncelerinize, çevreniz tarafından destek var.

AKREP:
Şimdiye kadar göz ardı ettiğiniz ruhsal eşlik konusu en önemli mihenk taşınız olabilir. Kısaca, aşk hayatınız yeni değerlendirmelerin ve değişimlerin eşiğinde görünüyor. Değerlendirmede tek taraflı davranmayın.

YAY:
Uyumlu grup çalışmaları ve ortak amaçlar doğrultusunda göstereceğiniz çabalar, hedefleriniz için olumlu adımları getirecek. Kendinizi strese sokmadan ve bazı şeyleri aceleye getirmeden çalışmalar yapabilirsiniz.

OĞLAK:
Partnerinizle ilgili hissettiğiniz hassas eleştiri noktalarında; yapmanız gereken en uygun hareket, acele ve sert tavırlarla üzerine gitmemek olmalıdır. Önce ortak paydalarınızı birlikte belirlemeye çalışın.

KOVA:
İnatçılığınızı ve zorla kendinizi kabul ettirme gayretlerinizi bir kenara bırakmalısınız. Çünkü, sosyal aktivasyonların size yarar sağlayacağı bir döneme giriyorsunuz. Planlarınızı yeniden gözden geçirin.

BALIK:
Kişisel yaşantınıza olumlu katkısı olacak hiçbir fırsatı kaçırmadığınız kesin. Olayları abartmadan önce iç sesinizin sizi yönlendirmesine izin vermelisiniz. Sezgileriniz sizi yanıltılabilir.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA