• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.01.2015, 00:00
KOÇ:
Maddesel yönleriniz, ortak ilişkilerinizle paralel gidiyor. Bugün duygusal konularda yoğunlaşmanız nedeniyle, partnerinize kendinizi ispat etmek zorunda kalabilirsiniz. Dengelerinizi kontrollü kullanmanız gerekebilir.

BOĞA:
Doğanızda var olan dürüstlük kavramını bugün, çevrenize ispat edeceksiniz. Size anlatılan konuların farklı yönlerini görerek, çevrenizi anlamlı bir şekilde uyarmak zorunda kalabilirsiniz.

İKİZLER:
Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal anlamada renkli kişiliğini rahatça ortaya koyabileceksiniz. Bugün duygularınızı karşı tarafa aktarırken, romantik özel kelimelerle kendinizi ifade etmeyi başaracaksınız.

YENGEÇ:
Atılımlarınızı arka arkaya gerçekleştireceğiniz özel günlerden birindesiniz. Anıların değerini bilen biri olarak, geçmiş konuların aklınıza takılmasıyla, yaşamınızı sorgulamak zorunda kalacaksınız.

ASLAN:
İnatçı yönlerinizi daha da belirginleştirecek konular üzerinde yoğunlaşmaktan kendinizi kurtaramıyorsunuz. Başarılı olmayı amaç haline getirdiğiniz için, zor hedefler peşindesiniz. Çevrenize örnek olacaksınız.

BAŞAK:
Bugün sessiz ve derinden gitmeyi yeğlediğiniz için, çevrenizde bir çok farklı yoruma neden olacaksınız. Maddi konularda, isteklerinizin sınırını çizmek zorundasınız. Yaşam kalitenizi arttıracaksınız.

TERAZİ:
Ay'ın olumlu etkisini fiziksel anlamda hissediyorsunuz. Bugün, ikili ilişkilerinizde duygusal davranmaktan kaçınmalısınız. Yaşamınızı renklendirmek adına yapacağınız çalışmalar ön plana çıkıyor.

AKREP:
Yüksek enerjiniz ve olaylara olumlu bakış açısı getirmeniz, bugün çevresel koşullarınızı daha da yukarıya çekiyor. Aşka karşı tavırlarınız ise çekici ayartıcı ve gizemli. Sır perdenizi kapalı tutuyorsunuz.

YAY:
İçsel enerjinizi çevrenize hissettirmek istemediğiniz bir gün yaşayacaksınız. Arkadaş çevrenize duygusal tepkiler gösterebilirsiniz. Bunaldığınız anlarda, sorumluluklarınızdan kaçmak istiyorsunuz.

OĞLAK:
Düşüncelerinizi paylaşmaktan hoşlandığınız halde, bugün susmayı tercih edebilirsiniz. Akıllıca yaptığınız sessiz yorumların size kazandıracağı katkıların daha sonra artılarını göreceksiniz.

KOVA:
İşinizle ilgili yenilikler peşindesiniz ve imkanlarınızı kendi tarzınıza göre değerlendirmek isteyeceksiniz. İnanmadığınız şartları değiştirmek adına çaba harcıyorsunuz. Çevrenizi her konuda ikna edebileceksiniz.

BALIK:
Bugün, arkadaş çevrenizde düşüncelerinizi sakınmadan konuşuyor ve yapıcı tavırlarınızla, karşı tarafa isteklerinizi aktarabiliyorsunuz. Organizasyonlar ve iş birlikleri önem kazanıyor. İlginç fikirlere açıksınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA