• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.02.2015, 00:00
KOÇ:
İş yaşantınızda hırslı olduğunuzu bilenler, size hiçbir konuda diretme yoluna gitmiyorlar. Çünkü onları dinlemiyorsunuz ya da fikirlerinin önemsiz olduğunu düşünüyorsunuz. Dalgınlığa bir son verin.
BOĞA:
İş çevrenizdeki arkadaşlarınızın söylediklerinden etkilenerek, sizin için riskli girişimlere yeltenmeyin. Rutin olarak uğraştığınız işinizde, sizi tatmin edecek düzeyde girişimlerde bulunacaksınız.
İKİZLER:
Yeni bir kişi, yeni bir iş veya çalıştığınız alanda farklı bir tarz, tüm ilginizin o tarafa odaklanmasını sağlıyor. Dikkatinizi çeken bir olgu karşısında, partnerinize olan ilginizde azalma olabilir.
YENGEÇ:
Dostunuzun başına gelen ailevi sorunlar sizi fazlasıyla etkiliyor ve elinizden geleni esirgemiyorsunuz. Bir yanda kendi yaşam alanınız, bir yanda çevrenizin bu tür meseleleri sizi gergin yapabilir.
ASLAN:
Kusursuzluk aramaktan vazgeçmelisiniz. En yakınlarınız bile sizi anlamakta zorlanıyorlar. İnsanları şaşırtan yönünüz, çoğu kez sizin için de büyük sorun oluyor. Çok çabuk inciniyorsunuz.
BAŞAK:
Maddi konularda istediğiniz çizgiyi tutturamadığınız için, karamsarlıktan kurtulamıyorsunuz. Emin olmadığınız konular üzerinde konuşmak yerine, bildiğiniz konuların detaylarını araştırmalısınız.
TERAZİ:
Bugün, düşünceleriniz çok dağınık olabilir. Seçimlerinizi yaparken, çevrenizin size karışmasına kesinlikle izin vermemelisiniz ve ileriye dönük planlarınızı akıllıca yapmalısınız.
AKREP:
Gireceğiniz sosyal ortamlarda kendinize özgü düşüncelerinizle dikkat çekeceksiniz. İsteklerinizin sınırı yok. Her şeyi kafanızda kombine ediyor ve en ince noktasına kadar hesaplıyorsunuz.
YAY:
Kendinizi aşma konusunda cesur davranmaktan vazgeçmemelisiniz. Yaşadığınız olaylardan sonra, ödün vermek istemiyorsunuz. Ortak arkadaşlarınızla yeni bir fikir üretme çabası içinde olacaksınız.
OĞLAK::
Talepleriniz doğrultusunda yaptığınız görüşmede; beklediğiniz konularda bazı gecikmeler olabilir. Yaşadığınız çelişkilerden kurtulmalısınız. Kariyerinizde bazı beklentiler içindesiniz.
KOVA:
Görev bilinciniz sayesinde attığınız her adımda başarılı olacaksınız. Bu aşamada küçük detaylar bile gözünüzden kaçmamalı. Beklentilerinizle ilgili olumlu gelişmeler söz konusu olacak.
BALIK:
Çevresel ilişkilerinizin detaylarına takılabilirsiniz. Duygusal davranmak yerine akılcı düşünmelisiniz. Görüşme yapacağınız kişilerin size şaşırtıcı davranabileceklerini unutmamalısınız.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA