• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.02.2015, 00:00
KOÇ:
Kimsenin size yaklaşmasına izin vermiyorsunuz. Kendi doğrularınıza güvendiğiniz için, çevrenizle pürüzler yaşamanız muhtemel. Bilinçaltınız maddi kaygılarla dolu ve sorunlarınızı paylaşmıyorsunuz.
BOĞA:
Bugün, kişisel hırslarınızı ön plana çıkarmaktan korkmamalı ve olayların üzerine gitmelisiniz. Yaşama felsefi baktığınız için, çevrenizi yargılamaktan çekiniyor ve hoşgörülü davranmaya çalışıyorsunuz.
İKİZLER:
Bugün, çalışmalarınıza hız vermeyi amaçlıyor ve ele aldığınız konuları kendi tarzınıza göre yorumluyorsunuz. Eleştiriden hoşlanmadığınız için, alınganlık gösterebileceğiniz bir gün içindesiniz.
YENGEÇ:
Ay Başak burcunda ilerlerken, birlikteliklerinizde duygusal davranabilirsiniz. Karşı tarafın denge konusunda yapacağı hataları, bertaraf etmeniz mümkün. İhtimalleri asla gözardı etmemelisiniz.
ASLAN:
Ailevi konularda hassas bir yapınız var. Bugün köklü düşünceleriniz yüzünden bocalayabilirsiniz. Değiştirmek istemediğiniz değer yargılarınız yüzünden, ikileme düşebilirsiniz.
BAŞAK:
Bugün keyifli alışverişler yapabilirsiniz. Ortak dostlarınızla iş birliği içinde olacağınız yeni bir döneme giriyorsunuz. Kazançlarınızı artırmak konusunda her zaman çok farklı idealleriniz var.
TERAZİ:
Ay, ilişkilerinizi olumlu etkilerken girişimciliğinizin destek ve takdir görmesi, gururunuzu okşayabilir. Gelip geçici davranış biçimlerinden çok, kalıcı duygular içinde olmayı amaç ediniyorsunuz.
AKREP:
Koşullarınızı yeniden gözden geçirmeli ve iş olanaklarınızı araştırmalısınız. Bugün kendinize güvenebilirsiniz fakat, bazı pürüzler gün içinde sizi rahatsız edecek. Sinirleriniz çok çabuk bozuluyor.
YAY:
Partnerinizle karşılıklı duygular içinde olmanız sizin için oldukça önemli. Bugün yaşadıklarınızı ileri zaman dilimlerinde anımsayabilirsiniz. Ne istediğiniz bilen ender kişilerdensiniz.
OĞLAK:
Kişisel çabalarınız, her anlamda sonuç veriyor. Sosyal ilişkileriniz önem kazanıyor. Yeni kişiler tanıyacak, belki de iş ve arkadaşlığı bir arada yaşayacaksınız. Ayak bileklerinize özen gösterin.
KOVA:
Siz zorluklar karşısında pes etmekten hoşlanmadığınız için, hedeflerinizi yüksek tutmak gibi bir inadınız var. Başladığınız bir işi tamamlamak için, bazı detayları bilmeye ihtiyacınız olacak.
BALIK:
Birlikte iş yaptığınız kişilerin yapısal yönleri sizi rahatsız etmemeli. Arkadaşlıklar ve sosyal yaşama önem vereceğiniz bir gün. Fikirlerinizi yaşama geçirmek istiyorsanız, acele etmemelisiniz.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA