• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.03.2015, 00:00
KOÇ:
İçsel sezgilerinizin doğru çıktığını görmek sizi rahatlatacaktır. Bugün düşüncelerinizi saklama gereği duyabilir ve uluorta konuşmaktan çekinebilirsiniz. Yaptığınız işlerin sorgulanmasından hoşlanmıyorsunuz.
BOĞA:
Satürn karşıt burcunuzda ilerliyor. İlişiklerinize derin bir duygusallık hakim. Aşkı algılama biçiminiz öylesine farklı ki, sizi anlamakta zorlanıyorlar. Duygusal olarak ne aradığınızı ayrıntılı olarak düşünmelisiniz.
İKİZLER:
Bugün birlikte çalıştığınız kişilerle, duygusal çelişkiler yaşamanız mümkün. Sizin olaylara bakış açınız onlara göre uçuk ve imkansız gibi görülebilir. Fakat sizdeki başarma hırsı, hiçbir engel tanımıyor.
YENGEÇ:
Satürn kombinasyon burcunuz Akrep'te ilerliyor ve duygusal yönleriniz daha da arttırırken, sizi şüpheci ve temkinli yapıyor. Kendinizi esir ettiğiniz kaoslardan kurtulmanın bir yolunu bulmalısınız.
ASLAN:
Düşüncelerinizde derin bir kavrayış hakim. Olayların iç yüzünün çok çabuk çözdüğünüz için, karşı taraf için korkutucu olabiliyorsunuz. Hak ettiğiniz değerlere ulaşamadığınız zaman, çok üzülüyorsunuz.
BAŞAK:
İş yerinizdeki arkadaşlarınızla aranızda bazı problemler olabilir, fakat, bunu önemsemeyin. Siz pratik davranışların sonuçlarını hesaplarken, onlar işin bir başka boyutunda olacaklar. Maddi sıkıntılar sizi üzülebilir.
TERAZİ:
Fiziksel görüntünüze önem verdiğiniz bir gün. İnce detaylar üzerinde durduğunuz için, sizi çevrenizin anlaması zorlaşacaktır. Düşüncelerinizi farklı bir noktada odaklaştıracaksınız. Bugün Ay karşıt para eviniz etkiliyor.
AKREP:
Özel olduğunuzu hissettiğiniz zaman, yaşama bakış açınız daha da anlamlı oluyor. Bugün Bilinçaltınız oldukça yoğun. Bir çok düşünceyi aynı anda barındırmak, herkesin yapabileceği bir iş değil.
YAY:
Satürn burcunuzda ilerliyor. Yaratıcılığınız konusunda sorun yapmayacaksınız. Siz özel duyguların kişisiniz. Bugün partnerinize karşı takınacağınız tavırların nedenleri yüzünden eleştiri alabilirsiniz.
OĞLAK:
Arkadaşlarınız arasında farklı olduğunuz kesin. Asla teslimiyetçi değilsiniz. İşinizle ilgili ideallerinize ulaşmak istiyorsanız, arkadaşlarınızın fikirlerini çok detaylı incelemelisiniz. Ayaklarınızı dinlendirmeyi ihmal etmeyin.
KOVA:
İdeallerinizi destekleyecek arkadaş gurubuyla çalıştığınız zaman çok daha başarılı oluyorsunuz. Değişimlere ihtiyacınız olduğunu biliyor ve üstlerinize kendinizle ilgili bazı konuları getirmek istiyorsunuz.
BALIK:
Neptün, ruhsal yaşantınızı renklendiriyor. Her şeyi çok çabuk hissediyor ve önleminizi ona göre alıyorsunuz.Bugün yapmak istediğiniz projeler için daha derin çalışmalar içindesiniz. Herkesin farklı bir tarzı var.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA