• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kaf-Kaf, Kaf-Kaf’a karşı GÜRKAN ERTAÇ

Kaf-Kaf, Kaf-Kaf'a karşı

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.09.2010, 00:00
Karşıyaka son derece ilginç bir kulüp. Yeşil-kırmızılı camianın da bazı uygulamalarına akıl sır ermez. Örneğin uzun yıllar bayanlarda Türkiye Ligini renklendiren ve DYO'nun sponsorluktan çekilmesinden sonra kaderine terkedilen Karşıyaka, kaynak bulamadığı için lige nasıl katılacağını kara kara düşünürken, bir başka Karşıyaka voleybolda başarı basamaklarını tırmanıyor. Kaf-Sin-Kaf'ın Onursal Başkanı Selçuk Yaşar'ın torunu Koral Kalpaklıoğlu'nun başkanlığını yaptığı Karşıyaka Voleybol İhtisas Kulübü Bölgesel Ligde şampiyon olarak 3.Lige terfi etti. Eğer Karşıyaka bu sezon ligde tutunamayıp İkinci Lige düşerse 2011-2012 sezonunda son derece ilginç bir tablo ortaya çıkacak, Karşıyaka, Karşıyaka'ya karşı mücadele edecek. Özetle Karşıyakalılar şu sorunun cevabını aramalılar:"Biz niye yeşil-kırmızılı renklerine etrafında birleşemiyoruz ? Nerede hata yapıyoruz ?

Plaj'a Ege damgası
Plajda gelecek sezon 1. Lig'de mücadele edecek takımlar belli oldu. Bayanlarda 8, erkeklerde 10 takımın yer alacağı 2010-2011 sezonunda TVF Plaj Voleybolu 1. Ligi'nde İzmir'i bayan ve erkeklerde Konak Belediyesi, Aydın'ı da bayanlarda Kuşadası temsil edecek. Takımların dağılışı şöyle: BAYANLAR: Beşiktaş, Numune, Gazi Üniversitesi, Tirebolu, Kuşadası, Gizem-Zeynep, Konak Belediyesi, Çankaya Belediyesi. ERKEKLER: Halkbank, Selçuk-Volkan, Penta, Beşiktaş, Alanya Belediyesi, Hakan-Furkan, Altınyurt, Çankaya Belediyesi, ODTÜ, Konak Belediyesi.

Yolumuzu Rusya kesti
Türkiye, 2011 Dünya Grand Prix Avrupa Elemeleri'ne ilk 3 arasına girme şansını Rusya'nın yaptığı azizlik nedeniyle tepmek zorunda kaldı. Bulgaristan ve Hollanda maçlarını kazanan Filenin Sultanları, eğer grup birinciliğini garantileyen Rusya ev sahibi İtalya'ya vize vermeseydi ilk üç arasına girecek ve final grubuna yükselecekti. Takımımız 6 takım arasında 4.sırada kalarak veda ederken, iki Türk sporcu "en iyi"ler arasında yer almayı başardı. Neslihan Darnel "en değerli oyuncu ve en iyi skorer", Bahar Toksoy da "en iyi blokör" seçildi. Nasıl üzülmeyelim...Ah Rusya, vah Rusya. Bir gün elimize düşersin...






Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI