• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
ARKAS artık korkutamıyor GÜRKAN ERTAÇ

ARKAS artık korkutamıyor

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.02.2014, 00:00
Hey gidi günler hey... Bir zamanlar ARKAS'a İzmir'e deplasman yapan Türk ve Avrupalı rakiplerin ayakları titrerdi. Ama geçen zaman, o dev ekibin saltanat koltuğunu salladı, mavi-beyazlılar bir sıra takımı haline geldi. İstanbul Belediye gibi bir takım Alsancak Atatürk'ta set vermeden geçip gidiyor, biz de kahroluyoruz. Şurası muhakkak ki 2013-2014 sezonu ARKAS için kayıp bir sezon. Avrupa'ya erken mendil sallama ligde zirve mücadelesinde geri kalma transfer politikasındaki hataların da ürünü. Kanadalı modeli ARKAS'a hiç uymadı. Başantrenör Glenn Hoag son derce beyfendi bir hoca, centilmen. Aka Kanadalılar Perrin, Duff ve sonunda Gavin Schmitt. Bence Schmitt bırakılabilir ama, ARKAS'ın Fenerbahçe ve İstanbul Belediyesi'nin yaptığı gibi Avrupalılara özellikle Balkanlar'a yönelmesi gerekir kanısındayım. Bakın Miljkoviç ile Coskoviç'e...10 yıldır borularını öttürüyorlar. Bulgaristan ve Rusya'da da çok iyi oyuncular var. Gelecek sezonun planlaması, şimdiden yapılmalı. Biz ARKAS'ı yine eskisi gibi zirvede cirit atarken görmek istiyoruz.

Konak Belediye alkışlarla

Konak Belediyespor Türk Voleyboluna yeni bir renk yeni bir soluk olarak geldi. Başantrenör Aykut Lale'nin yönetiminde başarı merdivenlerini bir çırpıda geçtiler, ACIBADEM 1. Lig'e kadar yükseldiler. Ama belediyelere getirilen spor bütçesi kısıtlaması tam lig kızıştığı sırada Konak Belediye'ye büyük darbe vurdu. İki yabancı oyuncusu Garrett ile Joshua maddi yetersizlikten çekti gitti, Konak tek yabancıya kaldı. Ama Lale'nin takımı iyi yönetmesi, içerde emektar kaptan Gökhan Öner'in takımı toplamasıyla yine de aylakta kalmasını bildiler. Son maçta yıldızlar topluluğu Fenerbahçe'den set aldılar, üstelik diğer setlerle de sona kadar getirdikleri halde başaramadılar. Yenilsen de yensen de kalbimizdesin Konak....

KSK'li bayanlar koptu geliyor

Karşıyaka Kadın Voleybol Takımı son 3 maçı kazanarak iddialı takımlar arasına ismini yazdırdı, dördüncü sıraya yükseldi. Yaşam Pınarım'ı 3-0, ARKAS'ı 3-2 ve Anadolu Üniversitesi'ni 3-0 yenen yeşil-kırmızılılar, bu hafta ligde ikinci sıradaki rakipleri Balıkesir Belediyespor'a deplasman yapacak ve 4'te 4 yapma hedefiyle mücadele edecekler. Takımın havaya girmesi taraftarı da havaya soktu. Bu hafta 2 otobüs taraftar Balıkesir'e takımı desteklemeye gidecekler.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI