• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Paidar Demir’e yaraşır turnuva GÜRKAN ERTAÇ

Paidar Demir'e yaraşır turnuva

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.09.2014, 00:00
Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi voleybolcularından biri olan Paidar Demir anısına G.Saray'ın düzenlediği önemli turnuva bugün başlıyor. Saat 16.00'da Halkbank-İst.B.Belediye oynarken, saat 18.00'de de Galatasaray FXCTR, Yunan Olympiakos'la karşılaşacak. 1960'da İstanbul'da doğan Paidar, uzun yıllar formasını giydiği G.Saray'la 3 kez Türkiye Şampiyonluğu yaşamış, Avrupa Konfederasyon Kupası'nda Dörtlü Final oynamasını sağlamıştı. Paidar 40 yaşına dek voleybol oynayıp, 150 kez milli formayı giymişti. Maalesef 2006'da İzmir Adnan Menderes Havaalanından Torbalıya giderken kiraladığı aracın taklak atması sonucu çok erken yaşta ebediyete göçmüştü.

ARKAS Avrupa'da görücüye çıktı

Fransa Milli Takımı Smaçörü Kevin Tillie'nin yanısıra F.Bahçe'nin Küba'lı yıldızı Leonel Marshall'ı da renklerine katarak süper bir kadro kuran ve lig, kupa ve Avrupa'da çıtayı "Şampiyonluk" olarak belirleyen ARKAS, Avrupa'daki dörtlü turnuvada sınav veriyor, Polonya'da, bu ülkenin lig şampiyonu SKRA Belchatow ile karşılaşıyor. Diğer takımlar, Şampiyonlar Ligi'ni 3. sırada bitiren yine Polonya'dan Jastrzebski Wegiel ve Romanya şampiyonu Tomis Constanta. Kanadalı Gavin Schmitt, Kevin Tillie ve Leonel Marshall'la blokları çökertecek olan ARKAS'ın ddeneyimli antrenörü Glenn Hoag, "Polonya'da güçlü takımlarla yapacağımız maçlar takın son durumunu belirlemek ve eksiklerimizi görmek yönünden önemli" dedi. Haydi ARKAS...

Rota'nın altyapı ordusu

Eğitime verdiği önemi, spora da yansıtmayı kendine en önemli hedeflerden biri seçen Rota Koleji Spor Kulübü, Bayanlar Voleybol 2. Lig'de yer alan yarışmacı takımını sağlam temeller üzerine oturtmak için güçlü altyapı ordusu kurdu. Spor Kompleksinde, antrenörler Alper Kaygusuz, Göker Sürengöz ve Özge Çete gözetiminde geniş tabanlı bir altyapı çalışması yapan turuncu-beyazlılar, kendi A takımına ve Türk voleyboluna yeni yıldızları yetiştirmek için kolları sıvadı. Başkan İsmail Yavuz, "Bayan ekibimizi 2. Lig'de şampiyon yapmak için çalışırken kendi altyapımızdan yetişecek oyuncuları biran önce A takıma monteyi amaçladık. Kurduğumuz küçük, yıldız ve genç takımlarımızda yüzlerce İzmirli sporcuya kapılarımızı açtık. Burada hem takım ruhu hem de voleybolun tüm incelikleri başarılı antrenörler eşliğinde öğretiliyor. Bu yıl ilk kez altyapımızdan yetişen Aycan Özen, A takıma yükseldi bizi gururlandırdı. Umarım üst yapıdaki başarımızı altyapıdan gelecek oyuncularla daha da güçlü hale getiririz" dedi.

Plaj voleybolunda heyecan başlıyor


Balspor ChokOliva ve Buca Rotary Kulübü organizasyonuyla bu yıl 3. düzenlenen Liselerarası Plaj Voleybolu Turnuvası 27-28 Eylül tarihleri arasında Alsancak Atatürk Voleybol Salonu'nun önündeki plaj voleybol kortlarında gerçekleştirilecek. Bu yıl Erkekler 2. Ligi'nde şampiyonluk peşinde koşacak BALSPOR'a isim sponsoru olan ChokOliva ile Genç Turkcell bu güzel turnuvaya ana sponsor olarak destek veriyor. Turnuvaya geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 12 kız, 12 erkek lise takımı katılacak. Turnuva Direktörü Burak Günday, İzmirli voleybolseverleri Alsancak'taki plaj voleybol kortlarına davet ederek, "Müzik, spor ve eğlencenin bir arada olduğu plaj voleybolu turnuvası tam bir şenlik havasında geçecek. Girişin ücretsiz olduğu bu turnuvayı İzmirliler kaçırmamalı" dedi.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA