• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
ETV’nin yeni yönetimi NECDET KESTELLİ

ETV'nin yeni yönetimi

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.01.2011, 00:00
ETV'de 8 Ocak'ta kalabalık bir üye katılımıyla gerçekleşen seçimli genel kurul sonucunda Bülent Bilgiç başkanlığındaki yönetim, İbrahim Göngünşen, Neşet Kırcalıoğlu, Deniz Eser ve Serdar Dinçoğlu'ndan oluştu. Kurucu yönetimde de görev alan tecrübeli yönetici Bülent Bilgiç ve İbrahim Öngünşen ile yeni üyeleri kutluyor, başarılar diliyoruz. Ayrıca kendi arzusuyla görevi bırakan ve her konuda ibra olan eski başkan Dr. Necmi Durmaz ve ekibine de yaptıkları özverili çalışmalardan, verdikleri hizmetlerden dolayı da teşekkür ediyoruz. Bu seçimin tüm kulüplere örnek, ETV'ye ve Türk tenisine de hayırlı olmasını diliyoruz.
Kültürpark Tenis Kulübü'nde geçen sene yapılan genel kurulla yönetime gelen Osman Savran başkanlığındaki "Değişim Gurubu' başarılı bir yıl geçirdi. Yönetim, istisnasız tüm yöneticilerin şeffaf, özverili, iç içe çalışmaları ve üyelerin koşulsuz desteği sayesinde, Türkiye'nin üçüncü büyük tenis kulübünü, kendisine yakışır şekilde, eski günlerdeki gibi ön plana çıkardı. Sporda başarıya odaklandılar, kurumsal bir yönetime kavuşmak için gerekli büyük adımları attılar. Bu süreçte her türlü riskleri göz önüne alarak, üyelerin şikayetçi oldukları ve kangren olmuş tüm konuların üzerine cesaretle gittiler. Aynı şekilde devam etmelerini diliyor ve genel kurulda kendilerine başarılar diliyoruz.

Bruguera başladı
İstanbul Enka Spor Kulübü'nde 10-17 Aralık 2010 arasında Lluis Bruguera tarafından 14-16 yaş Milli Takım değerlendirme kampı yapıldı. İzmir'den 16 yaş kızlarda Büşra Kayrun (Kültürpark) yedek olarak, 14 yaş kızlarda ise Ege Tomey (KSK) milli takıma seçildi. Kutlarız.

Doha'da Federer

Federer, Nadal'ı eleyen geçen yılın şampiyonu Davidenko'yu finalde iki sette yenerek bu şehirde 3. kez şampiyonluğa ulaşırken, ayni zamanda 95. finalini oynayıp 67'ci şampiyonluğuna da ulaştı. Yeni yıla girerken ne büyük keyif ve de ne büyük moral değil mi?

"Senior"s Tenisi
Federasyonun duyurduğuna göre Seniors'lar da, Uluslararası Tenis Federasyonu örnek alınarak değişiklikler yapılması gündemde: Buna göre sayıca bayağı yüksek olan Seniors tenisi;
1- Özelleştirilecek
2- Bu süreçte tüm işlemler artık İ-Kort'tan yapılacak
3- 2011 yılı için çok geç kalınmış olmasına rağmen klasman sistemi değişecek.
Umarız çok iyi düşünerek ve acele etmeden, yaşanmış iyi-kötü tecrübelerden de istifade ederek ülkemize adapte edilir ve de kalıcı olur. Buna büyük ihtiyaç duyulmaktadır.

İlginç başlangıç
Avustralya Açık öncesi yapılan Avustralya'daki Brisbane Turnuvası'nda Soderling, Roddick'i yenerek gücünü gösterdi ve kariyerinin 7. Şampiyonluğuna ulaştı. Chennai'de İsviçreli Wavrinka, Belçikalı Malisse'i yendi ve şampiyon oldu. Şimdi de Auckland ve Sydney turnuvaları başladı. Sydney'de Del Potro'nun dönüşü merakla beklenirken, bayanlarda yaprak dökümü yaşandı. Wozniacki, Kuznetsova, Safina, Jankovich ve Sciavone art arda elendiler. Serena'nın Avustralya Açık için kararsızlığı ise şaşırtıyor.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI