• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Roma Tenis Turnuvası NECDET KESTELLİ

Roma Tenis Turnuvası

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.05.2014, 00:00
Erkek tenisinde artık çok güçlü ve genç sporcular var. Çoğu ilk yüz içinde. Seyirleri bile insanları mutlu ediyor... Ancak ne var ki bütün bu yeni yetişmelere rağmen son dörtlerde pek fazla hele hele finallerde pek değişiklik olmuyor. Federer çabuk veda etti; Murray ve Berdich biraz daha dayandılar ama yine Nadal, yine Djokoviç finalde... Birbirlerini ezberlemişte olsalar büyüklükleri bir başka. Arada bir ve umulmadık bir yerde yenilebiliyorlar ama çoğu zaman son gülen onlardan biri oluyor. Ve büyüklükleri devam ediyor. Bu sefer Djokoviç üç sette aldı: 4/6 - 6/3 - 6/3 ve Roma'nın imparatoru oldu. Kadınlarda ise Azarenka'nın yokluğu, Sharapova'nın erken elenmesi ile Podyum yine Serena Williams'a kaldı: Halep'in, Radwanska'nın, Anna İvanoviç'in ve Jankoviç'in çırpınmaları neticesiz kaldı ve Roma'da finali ilk defa gören İtalyan Errani'yi de yenerek şampiyon oldu.

Roland Garros başlıyor

Dünyanın 4 büyük tenis organizasyonundan biri olan Roland Garros toprak kort Grand Slam tenis turnuvası 25 Mayıs'ta başlayacak... Biletler çoktan bitmiş bile. Marsel İlhan ve Çağla Büyükakçay bugün başlayacak üç turluk eleme maçlarına hazır. Umarız Pemra Özgen de sırası gelip katılabilir. Oyuncularımıza üstün başarılar diliyorum.

Koza World Of Sports tesisleri

WTA sene sonu şampiyonasını, istemeyerekte olsa Singapur'a uğurladıktan sonra kaideler gereği ara verilmiş olan Türkiye'mizin artık en büyük turnuvası olan İstanbul Cup 13-20 Temmuz arasında Esenyurt'ta ki KOZA WORLD OF SPORTS tesislerinde gerçekleşecek. Hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. KOZA WOS dünyanın en büyük tenis tesislerinden biri olacak. 63 adet kortlar hem toprak, hem de hard olarak yapılırken yanında 8 bin kişilik son derece modern bir Arena'ya sahip. Tesisin ülkemize hayırlı olmasını diliyor destek verenleri kutluyorum.

Senior Turnuvası


Türk Kalp Vakfı-Doğa Koleji Uluslararası Senior Tenis Turnuvası'nın basın toplantısı Akatlar Club Sporium'da yapıldı. 13-22 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek bu turnuvanın tanıtım etkinliği, şarkıcı Petek Dinçöz'ün orada korta çıkıp tenis oynaması ve vakfa üye oluşuyla renklendi, basınımızın da büyük ölçüde ilgisini çekti. Basının çok iyi ve etkin bir şekilde değerlendirebildiği bir organizasyon... Tebrikler.

Tenis birçok şeydir


Kulüplerin bir araya gelerek gerçekleştirmeye başladıkları, giderek yayılan yeni dostlukların kurulmasına dostluk ve tenis şenliği mutluluk saçıyor, vesile oluyor ve tenis kulüpleri ile ilgili kulüplerin üyelerini üye ailelerini yakınlaştırıyor. Kulüpler ise tenisten ziyade misafirperverlik yarışında... Her pazar günü sabahtan akşama kadar neşeli sohbetler, kahkaha ve tatlı rekabet içinde tenis oynanıyor. Bir zamanlar kralların da oynadıkları gibi... "Tenisin tadına vararak..."




Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI