• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bir numara savaşı NECDET KESTELLİ

Bir numara savaşı

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.11.2014, 00:00
Singapur'da gerçekleşen WTA Sene sonu finallerinden sonra bu hafta da Londra O2 Arena'da 6.5 milyon dolar ödüllü ATP 1500 kategorisinde erkekler finalleri yapılıyor. Dünya sıralamasında, Nadal'ın sakatlığı dolayısıyla çekilmesiyle ilk 8'de bulunan A Grubu'nda Djokovic, Wavrinka, Cilic, Berdych, B Grubu'nda Federer, Murray, Nishikori ve Raonic, ayni şekilde yine dünya sıralamasında ilk 8'de bulunan çiftler mücadele edecek. Bu son turnuvanın diğer bir özelliği de Federer ile Djokoviç arasında yaşanacak olan "Dünya bir numarası" yarışı. Djokovic avantajlı olsa da Federer'in, burada şampiyon olması durumunda az da olsa bir şansı var gibi gözüküyor.

Göz bebeklerimiz

Marsel İlhan'ın Fransa'da İzmir'de kaybettiği Coric'i yenerek rövanşını aldığı ve geldiği finalde kaybetse de ilk yüz içine dönmesi;
Çağla Büyükakçay'ın sakatlığına rağmen İngiltere'de yarı finale çıkarak elde ettiği başarısı; Cem İlkel'in Antalya'da oynanan 10 bin dolar ödüllü İTF Pro Circuit Turnuvası'nda ilk şampiyonluğuna kavuşması;
Melis Sezer'in çiftlerdeki 11. zaferi ve diğer ümitlerimizin dünya kortlarında gösterdikleri örnek mücadeleler yüzümüzü güldürdü. Teşekkür ediyor, başarılarının daim olmasını ve giderek çoğalmalarını diliyorum.

Pamukkale süper

Sevgili Erkam Korcan sayesinde Pamukkale Klasman Turnuvası'nın çok faydalı bir özelliği oldu. Zamanında yaptığı güzel açıklamaları ve bilgilendirmeleri bundan böyle umarım tüm tenis kulüplerine örnek olur. Kutluyorum.

Çek'ler kazandı

Kadınların en büyük takım şampiyonasında, bu sene yine 3. defa ve Almanya takımını 3-1 yenen Çek Cumhuriyeti takımı şampiyon oldu. Kvitova, Safarova, Hlavackova ve Hradecka'dan oluşan Çek takımını zirveye çıkardı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA