• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Sıra Belarus’ta NECDET KESTELLİ

Sıra Belarus'ta

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.03.2015, 00:00
Davis Cup'ta Güney Afrika'yı deviren ekip şimdi de "Sıra Belarus'ta" diyor. İnce hesaplarla çıktığımız yolda, ilk hedefi vurmayı zor da olsa başardı milli takımımız. Gereğinden fazla yoruldular, az sayıdaki seyirciyi, TV başındaki izleyicileri, takip edenleri sevindirdiler ve gururlandırdılar. Başta Marsel ve genç oyuncumuz Cem olmak üzere tüm ekip olarak alkışlanmayı fazlasıyla hak ettiler. Kutluyoruz. Temmuz'da karşılaşacağımız Belarus için de aynı çalışmaların yapılmasını, sıkıntısını hep çektiğimiz çiftler maçı için de yeni imkanlar yaratarak çok daha değişik bir şekilde takımların hazırlanması gerek. Beşer setlik maçların, hele hele üst üste gelince çok yıpratıcı olduğunun hatırlanması gerek. Güney Afrika zaferinin zorlukları unutulmadan hazırlıklara giderek artan tempoda devam edilmesi gerek, diye düşünüyorum. NTV ise umarım son maçın heyecanını yaşatamamış olmasından dolayı kahrettiği seyircisine kendini affettirir.

İstanbul açık


Şölen havasında geçeceğine inandığımız İstanbul Cup Tenis Turnuvası'na 48 gün kala heyecan dorukta. Federer ve Marsel'in katılacaklarını biliyoruz da gerisi hala merak konusu. Gerçi daha zaman var ama malum bizler biraz fazla heyecanlıyızdır... Konuşmayı, tartışmayı, yorumlamayı, hikayeler yazmayı iyi bildiğimiz için yerimizde duramıyoruz. Aslında beklentilerin bilinmemesi merakı da fazlalaştırıyor doğal olarak... ATP 250 turnuvasının kötü geçmesi zaten mümkün değil, kaldı ki bizim yeni turnuvamıza talep, geri ödenecek puanlar da olmadığından oyunculara çok cazip gelecektir diye düşünüyorum. Garanti Koza'ya ve İstanbul'a yakışır bir turnuva olacağına inanıyorum... Siz de inanın...

Alkışlar liselilere


Dünya Liselerarası Tenis şampiyonası ilk gün maçlarında çok hızlıydık. Erkeklerde Türkiye şampiyonu İzmir Yamanlar Koleji'nin temsil ettiği takımımız Çin'i 6-0, Kızlar da Türkiye şampiyonu İstanbul Okyanus Koleji'nin temsil ettiği takımımız da Şili'yi ayni skorla 6-0 yendiler. Alkışlıyoruz.

Senior seçmeleri

Senior milli takımları seçme müsabakalarının Mersin'de yapılması, orada bulunan senior oyuncuların da maçları dışında Davis Cup maçlarını izleyip destek vermesi çok yararlı oldu. Takım maçlarında saha avantajı ve taraftarların coşkusu müsabakalara zevk, oyunculara da moral olması bakımından önemlidir ve Mersin'de de bu gösterilmiştir. En azından maçları zevkle izlemişler ve takımlarını coşturmuşlardır. Senior oyuncularımıza teşekkürler. Bu arada milli takıma Kültürpark'tan, Aysel Ertuğ (60+), Beytullah Aldemir (50+), Ayşim Penetti (50+), ETV'den Aysun Uz (55+), Mustafa Opsar (55+), Remzi Pekün (50+) seçildi. Kutluyor ve dünya şampiyonasından başarılarla dönmelerini diliyorum.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA