• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
CHP Karşıyaka’da sanatçı aday adayı ERKİN USMAN

CHP Karşıyaka'da sanatçı aday adayı

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.01.2015, 00:00
CHP İzmir'den milletvekilliği için aday adayları tek tek ortaya çıkmaya başladı. Aday adayları arasında Karşıyaka'dan bir sanatçı da yer alıyor. Başta Atatürkçü Dernekleri koroları olmak üzere İzmir Barosu korosu ve daha bir çok koronun yönetmenliğini yapan, sanatsal kitaplar yazan, kendi bestelerinden oluşan kaseti bulunan sanatçı Turabi Değerli de bu yarışta olduğunu belirtip aday adaylığını açıkladı.
*"Kulislerin Efendisi"nin edindiği bilgilere göre, Turabi Değerli Müzik Akademisi'nde şimdiye kadar binlerce öğrenciye müzik kursu veren Değerli, siyasette farklı bir yol izlemek için aday olduğunu belirterek "Dürüst, ilkeli, halkı ve ülkesi için ödün vermeyen bir çalışma içinde olacağım. Farklı duruşumu ve icraatlarımı herkes görecek. Verdiğim her sözün arkasında durup siyasetçiye güvenin artmasını sağlayacağım. Maaşımla öğrencilere burs vereceğim" diyor.

AK Parti'den sürpriz bir aday: M. Balbakan
Kulislerin Efendisi'nden bir not daha...
O, kuruluşundan bu yana hep AK Partili oldu. AK Parti'nin birçok aktivitesinde hep ön safta yer aldı. Kadın kollarının değiişmez üyelerinden biri olarak, AK Parti'nin çeşitli kademelerinden takdir mesajları aldı.
Bütün seçimlerde, bütün aktivetelerde isimsiz bir partili olarak hep ön saftaydı. Ve "Şimdi sıra bizde..." diyerek kolları sıvadı.
Mediha Balbakan, AK Parti'nin Gaziemir teşkilatından ve parti üyelerinden büyük destek gördü ve kararını verdi:
"AK Parti'de kadınların değeri büyük. Ege'de de büyük destek var. Türk kadınları AK Parti'ye büyük destek veriyor. Biz de bu yakınlığa layık olmanın şevki içindeyiz. Başaracağız..."

Okan Yüksel'e geçmiş olsun!

Okan Yüksel İzmir'de ne kadar sosyal etkinlik varsa orada hazır ve nazırdır, Sancar Maruflu ile birlikte İzmirlilerin dirisine ölüsüne yardıma koşar. Herkes unutur da Okan unutmaz.
Önemli bir gazeteci, aranılan bir şair, ayrıca bir dava adamıdır Okan Yüksel ve hayatı hep mücadele içinde geçmiştir, öyle de devam ediyor. Bir bakarsınız Urla'da unutulmaz sesimiz Tanju Okan'ı, ünlü şair Yorgo Seferis'i anıyor, bir bakarsınız Namık Kemal Lisesi'nin aşure günü organizasyonunda.
Mazhar Zorlu, Esin Özgener ve ebediyete göçen pek çok kişinin vefa adamıdır. Ege Kültür Platformu'nun Başkanıdır, 68'liler Federasyonu Başkanı da..
Şiir antojolojileri yayınlar, şiirleri, kitapları dergileri süsler. Spor yazarlığı ve sporculuk da yaşantısında önem taşır. Halikarnas Balıkçısı gibi konuşmalarına hep "merhaba" ile başlar, "merhaba" ile bitirir. İşte hayatına 24 saat yetmeyen adam sonunda vücuduna verdiği eziyetin kahrını çekmeye başladı. Önceki gün nefes açlığı ve ağrıları nedeniyle Kahramanlar'daki Gazi Hastanesi'ne kaldırıldı. Bağırsak düğümlenmesi teşhisi konularak ameliyat edildi. Geçmiş olsun dileklerimizle onu sevenler ve moral vermek isteyenlere duyurulur.

küpe
Doğruluk kutup yıldızı gibi yerinde durur, geri kalan her şey, onun etrafında döner.
Hiro Hito

günün fıkrası
Vaz geçmiş...

Osakalı bir Japon, sokakta komşusuna rastlamış, "Evini satmak istediğini söylüyordun. Sonra vaz geçtiğini duydum. Neden?..." demiş.
Öteki cevap vermiş:
"Evimi satmak için başvurduğum ilan şirketi öyle güzel bir reklam hazırlamış ki, okuyunca evime hayran kaldım ve satmaktan vaz geçtim."

laflama

*Atasözü olacak bir söz benden. Cahile laf anlatacağına, sosyal medyaya sal!.
* Kimi erkekler azarken mutlu olur. Benim gibi demode kalmış erkekler de yazarken!
*Eskiden her şeye CEVAP verirdik. Şimdi her şeye alışıyoruz CEVAZ veriyoruz!
* Sen yanmasan, ben yanmasam, o yanmasa. Ensesine vur lokmasını al kıvamında bir halk uyanmasa!
* İyilik de yapma, denize de atma. Nasıl olsa, iyilik yaptıkların nankör çıkıyor. Bari deniz kirlenmesin!
* Herkes sanatçı, herkes şair, herkes yazar. Öyleyse öl Sezar!
* Destan yazılamayan durumlarda ağıt yakılır!.
* Henüz insanlıktan nasibini alamamış kişileri görüp "Tek Yok Evrim" sloganını atasım geliyor!
İbrahim Ormancı'dan




Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI