• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
HÜSEYİN KOCABIYIK

BDP, terör örgütünün uzantısıdır!

huseyin.kocabiyik@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.07.2011, 00:00
En son söyleyeceğimi en başta söyleyeyim: Bu adına BDP denilen ve PKK'nın yan kuruluşu olan Kürtçü partiye sayfalarını açan, televizyon haberlerinde ve programlarında saatlerce yer veren gazeteci sınıfını kınıyorum. Kimse kusura bakmasın, bu habercilik değil, tam aksine BDP Kürtçülerine böyle bir medya alanı açılması demek, bu alçakların şehit ettiği Mehmetçiğin vebaline ortak olmak demektir. Çünkü, bu BDP'liler açıkça teröre hizmet ediyorlar, Türkiye'yi destabilize etmek için her şeyi yapıyorlar. Bunlar bir 5. koldur.
***
Yıllar var ki komünistlikten dönme liberal tayfa bu Kürtçü partinin temsilcisi gibi davrandılar ve Türk toplumunun barış ve kardeşlik beklentisini istismar ederek BDP'yi sanki meşru, demokrasi ve barıştan yana bir partiymiş gibi bize satmaya çalıştılar. Ama her şey o kadar gün yüzüne çıktı ki, adına BDP denilen Kürtçü ve bölücü heyet, Silvan'da 13 şehit verdiğimiz gün "demokratik özerklik" adındaki saçmalığı pis bir tahrikçi yüzsüzlüğü ile açıklamaktan bile kaçınmadılar.
BDP'ye mensup bu ikiyüzlü güruhun her söylediği laf gazetelere ve televizyon haberlerine manşet oluyor. Peki niye? Kendilerine ait iradeleri olmayan, terör örgütünün bir kolu olduğu apaçık belli olan bir örgüt, niye böylesine meşrulaştırılır? Bunların bırakın barışa bir katkılarının olmasını, Türkiye'de bir kardeş kavgasının çıkması için nasıl çaba sarf ettikleri görülmüyor mu? Bir hususun altını çizelim, bu ülkede herkesin demokratik haklarını sonuna kadar kullanması gerektiğini hep savunmalıyız ancak bizi silahla tehdit edenlerin silahların arkasına saklanıp siyaset yapanların varlığına hiç kimse tahammül göstermemelidir.
Silahın olduğu yerde siyaset olmaz. O nedenle BDP'liler siyasetçi değil, doğrudan doğruya terör destekçisidirler.
***
Bu arada Başbakan Erdoğan'ın Bengi Yıldız adlı sapkın BDP'li terör destekçisinin saçmalıklarına onu muhatap alıp cevap vermesini çok garipsedim. Bu karaktersiz, iradesiz terör örgütü uzantılarını savcılara havale etmek en doğrusudur.

YENİ ASIR'A ÖNERİM

Yeni Asır demokrasinin sesidir. Varlığımızı, birliğimizi, vatanımızı tehdit eden her örgüt Yeni Asır'ın düşmanıdır. Sırtını silaha dayayarak bu ülkenin medya organlarında örgüt propagandası yapan Kürtçü örgüte hiçbir medya kuruluşu kendini kullandırmamalıdır. BDP'nin hiçbir haberi Yeni Asır Gazetesi'nde ve Yeni Asır TV'de yayınlanmamalıdır. Her gün milletin asabını bozan ve milleti zehirleyen örgüt propagandasına yer vermek habercilik değildir. Belki İzmir'deki bütün yerel gazete ve TV'ler böyle bir ortak karar almalı ve bölücü örgüt mikrofonu gibi çalışan İstanbul medyasına da örnek olmalıdır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI