• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kral çıplak demek lazım YUNUS KARAKAYA

Kral çıplak demek lazım

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 02.06.2014, 00:00
Öncelikle Yeni Asır ailesiyle birlikte olmanın mutluluğunu sizlerle paylaşmak isterim.
Bundan sonra elimizden geldiğince, gücümüzün yettiğince yazılarımla sizlerle birlikte olacağım.
Artık "Kralın çıplak " olduğunu söylemenin zamanı geldi ve geçiyor bile. Tabii doğruları ve gerçekleri yazdığımız için, zaman zaman "yandaş" olmakla suçlanacağım, zaman zaman başka yaftalar da yapıştıracaklar. Ama şundan emin olun, her geçen gün kan kaybeden İzmir'de bazı gerçeklerin yazılması şart. Tarafıma yapılacak tüm eleştirilere kalbimiz, gönlümüz, yüreğimiz açık ama yapıcı olmak kaydıyla. Küfür ve hakarete varan eleştiriler olursa ona da elbette aynı dilden verilecek cevabımız da vardır.

Ben bir bağlantı kuramadım

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'nın Somalı maden işçisi Sefa Köken'e plaket verdiği haberini görünce "kel alaka" demeden geçemedim.
CHP Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Sefa Köken'e plaket verme sebebini "Madenci arkadaşlarını kurtarması ve Halk Arenası Programının anısına plaket verdik" sözleriyle açıkladı.
Bana göre Soma'dan kovulan Uğur Dündar ve ekibinin Bornova'da yaptığı program sırasında Sefa Köken sahneye davet edilerek (özellikle seçilmiş belli) konuşturulmuştu. Köken tam da da onların istediği gibi konuşunca planın bir parçası daha tutmuş oldu. Köken, şehit olan madenci ailelerinin yanında olması gerekirken şov yapmayı tercih etti ve provokatörlerin ekmeğine yağ sürdü.
Şimdi Olgun Atila'ya sormak isterim.
Sefa Köken'e plaketi, madenci arkadaşlarını kurtardığı için mi, Halk Arenasına katılıp, istediklerinizi söylediği için mi verdiniz..

Çok rapor alıyorsun diye mi işten atıldı?


Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'ın CHP'li danışman Hakan Düzdemir'i çöp kamyonunda görevlendirmesinin ardından benzer bir olay da Güzelbahçe Belediyesi'nde yaşandı.
Güzelbahçe Belediyesi Ruhsatlar Müdür Vekili Semih Akdemir'in ismi ilk olarak, geçen yıl Karadenizliler Derneği'nin düzenlediği festivalde yaşanan olaylarla gündeme gelmişti. Akdemir, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'nin eşi ile tartışarak kalp krizi geçirmişti. Göreve yeniden seçilen Mustafa İnce'nin ilk işi sanırım Semih Akdemir'i işten çıkarmak olmuş. Başkan İnce'nin kendisini eski Başkan Ertan Avkıran'ın ekibinden olması dolayısıyla işten çıkardığını öne süren Akdemir, CHP'den de istifa etti.
Akdemir, gönderdiği basın açıklamasında oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Kalp krizi geçirdim. Bu olaydan sonra da ataklar yaşamaya başladım ve doğal olarak heyet raporu ile istirahat almaya mecbur kaldım. Ancak mevcut Belediye Başkanı, Mart 2014 seçiminden sonra fazla rapor aldığım gerekçesiyle beni işten çıkarmış, herhangi bir gerekçe göstermeksizin 6 arkadaşımın daha görevine son vermiştir."

GÜLME ZAMANI
Temele sormuşlar;
'Aptal mı olmak istersin,güzel mi?'
'Aptal demiş temel 'güzellik geçicidur'

GÜNÜN SÖZÜ
Biz gelmedik dava için, bizim işimiz sevda için, dostun evi gönüIIerdir, gönüIIer yapmaya geIdik. (Yunus Emre)


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA