Manisa’ya yeni bir sosyal tesis

Türkiye'nin tanınmış firma ve marketlerine et veren Altınkuş Ferah Et, 1956 yılında et dünyasında başlayan yolculuğuna, bugün 2 ve 3. kuşakla yoluna devam ediyor. Yıllar içerisinde et sektöründe kendini kanıtlayan ve ette kaliteyi ön plana çıkaran Altınkuş Ferah Et, Uncubozköy semtinde yenilenen yeni restoranı Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, oda başkanları ve büyük şehir temsilcilerinin katıldığı bir törenle hizmete açıldı.
İkinci kuşak olan Hüseyin, Halil, Hayri kardeşlere 3. kuşak olan Mehmet Ali, Hasan ve Ali Altınkuş ile birlikte büyüyen şirketin ikinci restoranını ailenin damadı Hakan Asana eşi Cevher Asana ile birlikte işletecek. Seçkin konukların katıldığı açılışta konuşan Yönetim Kurulu başkanı Hüseyin Altınkuş, "Bu restoranımızla Manisa'nın sosyal yaşamına yeni bir soluk vereceğimiz inancındayım" dedi.

ALİ FİLİZKAN

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.