Hisarcık’ta Korona virüs köy ekmeğine talebi arttırdı

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde Korona virüs nedeniyle mahalle fırınlarında köy ekmeği yapımının arttığı bildirildi.

Ekşi mayayla odun ateşinde pişirdikleri köy ekmeğini uzun süre dondurucularda bayatlamadan muhafaza ettiklerini söyleyen ev hanımı Alime Türk," Korona virüs nedeniyle dışarıya çıkmanın riskli olduğu şu günlerde mahalle fırınlarında köy ekmeği yapımı arttı. Bizler fırınlarda en az 30-35 tane köy ekmeği pişiriyor ve bu ekmekleri uzun süre tüketiyoruz. Böylece 1-2 ay ekmek almak için dışarıya çıkmak zorunda kalmıyoruz. Bu sayede Korona virüs tedbirlerine de uyum sağlamış oluyoruz" dedi.

İHA

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.