1972 yılında, Ali Kasap tarafından kurulan ve başta fermente et sucuğu olmak üzere, Tire şiş köfte, dana salam ve sosis gibi et ürünleri üreten Ege Sucukları Ali Kasap firmasının, Foodex 2014 fuarındaki standı yoğun ilgi gördü. Tire'de toplam 800 metrekare kapalı alana kurulu modern tesislerinde, ayda ortalama 8 ton civarında et işlediklerini dile getiren firma yetkilisi Alper Kasap, "Ege sucukları, yaklaşık 50 yıldır, önemli bir marka değeri. Bugüne kadar, kalitemizden taviz vermeyerek, yüzde yüz dana ve sığır etinden, fermente yöntemiyle ürettiğimiz sucuk ve diğer ürünlerimizi daha fazla tüketiciyle buluşturmayı hedefliyoruz" dedi. Şimdi de alanında bir ilke imza atarak, www.egesucuklari.com.tr adresinden on-line satışa başladıklarını belirten Kasap, internette kurdukları site ile tüketiciden oldukça fazla ilgi gördüklerini dile getirdi. İnternetteki satış ağıyla birlikte, kısa sürede pazar payını önemli oranlarda artırdıklarını dile getiren Kasap, "Fermente yöntemiyle dana ve sığır etinden hakiki et sucuğu üretimi yapan sadece birkaç firmadan biriyiz. Ege sucuklarını internet sitemizden dünyaya tanıtacağız" dedi.
