YILDA 15 KİLOGRAM BALIK YİYECEĞİZ!

Ege İhracatçı Birlikleri'nin desteklediği Türkiye'nin ilk açık inovasyon kampı Hack'n Break'de Su Ürünleri Tanıtım Grubu tarafından, balık-ekmek şenliği düzenledi. Tanıtım amacıyla düzenlenen şenliğe katılanlara çipura ikram edildi.

Su Ürünleri Tanıtım Grubu Başkanı Sinan Kızıltan, sosyal sorumluluk projesi kapsamında, balık tüketimini arttırmak ve balığı sevdirmek için "Haftada en az iki gün balık, yaşam boyu sağlık" sloganıyla şenlikler düzenlediklerini dile getirdi. Kızıltan, "Türkiye'de yıllık kişi başı 8 kilogram balık tüketimini 15 kilograma çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.