Mandalinadan son olarak tarhana yaptı

BODRUM mandalinasından dolma, sütlaç, reçel, peynir, baklava, pestil gibi bir çok ürün geliştiren girişimci Fadime Aslan, son olarak da tarhanasını yaptı. Kış aylarında sıcak, yaz aylarında ise soğuk içilebilen mandalina tarhanasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Aslan mandalina ekşisi, marmeladı, salamurası, dolmasına tarhanayı da ekledi. Gribal hastalığa da iyi gelen mandalina tarhanasının içinde bulgur, tarçın, zencifil gibi birçok ürün yer alıyor. Aslan, "İksir gibi şifa deposu olan bir lezzet elde ettim" dedi.
■ TUBA AYHAN
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.