Balığı sütte bekletirseniz...

Kızartma yapmadan önce işine yarayacak çok önemli sekiz partik bilgi... Bunlardan en dikkat çekeni ise balığı kızartmadan önce süte batırmak ve patlıcanları ise kızartmadan önce üzerlerine şeker serpmek...

Pratik ve lezzetli oluşuyla hemen hemen herkesin mutfağında yaptığı bir yemek pişirme türüdür kızartma. Sebzesi, eti, tavuğu, balığı, hamuru... Çeşitleri sıraladıkça uzar gider. Her ne kadar sağlıksız olsa da kızartma yapmaktan vazgeçemeyenlerdenseniz kalemi kağıdı hazırlayın, sizler için önemli notlar paylaşacağız.


X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.