'Ölümsüzlük iksiri' kombucha çayı, bağışıklık sistemini güçlendiriyor

Doğu Asya'nın fermente içeceği kombucha çayının, bağışıklık sisteminden sindirim sistemine birçok yararı var. Scobby isimli mayadan, siyah veya yeşil çaydan yapılan içecek, birçok evde de yerini almaya başladı. İzmirli girişimci Elif Yılmaz Koçak, kambucha çayının yazın 8 gün, kışın ise 15 günde evde kolaylıkla hazırlanabileceğini söyledi.

Doğu Asyalıların 'ölümsüzlük iksiri' dediği kombucha çayının, fermente bir içecek olması nedeniyle birçok faydalı özelliğe sahip. 'Scobby' isimli mayaya, şekerli su ve çay eklenmesi ile 8 ila 15 gün bekletilerek yapılan bu çay, bağışık sistemini güçlendirirken, mide sorunlarına da iyi geliyor. Antioksidan özelliği olan çay, karaciğere fayda sağlayarak B vitamini ile enerji veriyor.


X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.