‘Organik ve vejetaryen besleniyorum’
Başarılı popçu Atiye, 40 yıldır Avrupa'nın en büyük organik gıda markalarından biri olan MorgenLand Kitchen'ın Türkiye'deki ilk şubesini İzmir Sahilevleri'nde açtı. Sesi kadar düzgün fiziğiyle de dikkat çeken ve küçüklüğünden beri bilinçli ve organik beslenmeye önem veren Atiye, kendi mekanında kullanılan ürünlerin çoğunun organik olduğunu ve yapay tatlara yer vermediklerini söyledi. Mekanın tüm dekorasyon ve menüsüyle bizzat ilgilenen Atiye, MorgenLand Kitchen'ın genel lansmanında da mikrofon başına geçerek sevenlerine konser verdi. Pek çok ünlünün aksine işletmeciliği İstanbul yerine İzmir'de yapmayı tercih eden güzel popçu, bunu nasıl başardığını ve yaşam tarzıyla ilgili tüyoları bizimle paylaştı.
Başarılı popçu Atiye, 40 yıldır Avrupa'nın en büyük organik gıda markalarından biri olan MorgenLand Kitchen'ın Türkiye'deki ilk şubesini İzmir Sahilevleri'nde açtı. Sesi kadar düzgün fiziğiyle de dikkat çeken ve küçüklüğünden beri bilinçli ve organik beslenmeye önem veren Atiye, kendi mekanında kullanılan ürünlerin çoğunun organik olduğunu ve yapay tatlara yer vermediklerini söyledi. Mekanın tüm dekorasyon ve menüsüyle bizzat ilgilenen Atiye, MorgenLand Kitchen'ın genel lansmanında da mikrofon başına geçerek sevenlerine konser verdi. Pek çok ünlünün aksine işletmeciliği İstanbul yerine İzmir'de yapmayı tercih eden güzel popçu, bunu nasıl başardığını ve yaşam tarzıyla ilgili tüyoları bizimle paylaştı.