Muğla'nın Marmaris ilçesinde önceki gün öldürülen Talip - Damla Kozak çifti toprağa verildi. Cinayeti işleyen Damla Kozak'ın eski kocası Alaattin Ölmez'in aranmasına ise devam ediliyor. Cinayetin ardından Damla Kozak'ın eski eşinden olan 5, Talip Kozak'ın eski eşinden 2 çocuğu öksüz ve yetim kaldı. Öldürülen çiftin, olaydan 2 gün önce nikah kıydığı ortaya çıktı.
İki ayrı cenaze düzenlendi
Talip Kozak'ın cenazesine önceki karısından olan iki kızı da geldi. Kozak'ın annesiyle iki kızı cenaze sırasında sinir krizi geçirdi. Evinin önündeki tarlada kılınan cenaze namazının ardından Kozak'ın cenazesi Dörttepe Mezarlığı'nda toprağa verildi. Damla Kozak için de aynı saatte il merkezindeki Kurşunlu Camii'nde cenaze namazı kılındı. Genç kadının yakınlarının katıldığı namazın ardından Damla Kozak, Yeni Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Yurda yerleştirilecekler
Marmaris'in Hisarönü köyünde Alaattin Ölmez'le yaşayan ve yaşları 4 ila 9 arasında değişen 5 çocuk, babalarının annelerini öldürüp firar etmesiyle hem annesiz hem de babasız kaldı. Çocukların, önümüzdeki günlerde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkilikleri tarafından alınarak Yetiştirme Yurdu'na yerleştirileceği öğrenildi.
ADEM ÜLKER / VOLKAN YILDIZ
